Nemanja Matić prvi trkač Lige šampiona

Izvor: Sportski Žurnal, 29.Nov.2013, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemanja Matić prvi trkač Lige šampiona

Nije slučajno što se najveći evropski klubovi otimaju za Nemanju Matića! Reprezentativac Srbije je u prvih pet kola Lige šampiona pretrčao najviše.
Time je samo potvrdio kvalitet i pokazao zašto su za njegove usluge zainteresovani Čelzi, Mančester Junajted, Monako, Pari Sen Žermen i Napoli.
Matić je pretrčao 66 kilometara i 390 metara za 450 minuta koliko je proveo na terenu. Srbin >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << je prvi na rang listi UEFA, iza njega su ostali Klaudemir (Kopenhagen), Pontus Vernblum (CSKA Moskva), Aron Remzi (Arsenal) i Tomaš Horava (Plzenj).
Matić (25) je u sredu uveče protiv Anderlehta dao i prvenac ove sezone u Ligi šampiona,  a iako je proveo na terenu svaki minut u prethodnih pet mečeva, dobio je samo jednu javnu opomenu, u meču protiv Olimpijakosa u Atini.
Najnoviji podatak o učinku Matića sigurno će dodatno učvrstiti odluku čelnika Benfike da ne prodaju Srbina za manje od 50 miliona evra, koliko iznosi otkupna klauzula.
Iako na adresu kluba nije stigla nijedna konkretna ponuda, pominje se da su čelnici Monaka i Mančester junajteda spremni da ponude 40 miliona evra za srpskog reprezentativca.
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Moskva

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.