Izvor: RTS, 03.Jul.2020, 12:51

Najjača Liga šampiona do sada - ko će direktno u grupu, ko u kvalifikacije

Za novu, petu, sezonu Lige šampiona će se boriti 44 kluba. Četiri ekipe će put do grupe tražiti kroz kvalifikacije, a poznata su imena 28 ekipa koje imaju mesto u grupnoj fazi.
Košarkaška Liga šampiona je iz sezone u sezonu sve jača, pa iz ovog takmičenja najavljuju da će nova sezona biti najbolja do sada.

Konačna postavka za novu sezonu je potvrđena na video >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << konferenciji uprave takmičenja.
Kvalifikacije za Ligu šampiona počinju 15. septembra, dok će regularni deo početi 13. oktobra.
U regularnom delu sezone će učestvovati 32 ekipe, od kojih je 28 obezbedilo direktan plasman, dok će četiri ekipe proći kvalifikacije.

U četiri grupe će biti raspoređeno po osam timova, a četiri prvoplasirane će proći u narednu fazu takmičenja.
Osvajač Lige šampiona će osvojiti i milion evra. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DTM ove godine koristi dve konfiguracije Lauzicringa

Izvor: AutoBlog, 03.Jul.2020

Da bi u godini pandemije održao punovažnu sezonu sa kredibilnim brojem trka, DTM organizator predvideo je održavanje tri para uzastopnih takmičarskih vikenda na istim stazama, prenosi Serbiaring. Tako će se serija na Lauzicringu trkati 14/16. i 21/23. avgusta, na Nirburgringu će biti 11/13. i 18/20...

Nastavak na AutoBlog...

Najjača košarkaška Liga šampiona do sada 

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jul.2020, 11:30

Za novu, petu, sezonu Lige šampiona će se boriti 44 kluba. Četiri ekipe će put do grupe tražiti kroz kvalifikacije, a poznata su imena 28 ekipa koje imaju mesto u grupnoj fazi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.