Izvor: N1 televizija, 15.Maj.2021, 20:23

Nada za LŠ: Juve u ludom derbiju pobedio Konteove šampione

U derbiju 37. kola italijanske Serije A fudbaleri Juventusa su na domaćem „Alijanc“ stadionu rezultatom 3:2 (2:1) slavili protiv novih šampiona – ekipe Intera. Pobednički pogodak za „Bjanko-nere“ postigao je Kolumbijac Huan Kvadrado sa bele tačke u 88. minutu. Sa ta tri boda Juventus je u velikoj meri poboljšao svoje šanse da se nađe u Ligi šampiona naredne sezone, ali i dalje njihova sudbina zavisi od Napolija, koji ima dva boda manje, ali i meč manje.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Napoli osvojio Firencu i "zagazio" u Ligu šampiona VIDEO

Izvor: B92, 16.Maj.2021, 14:30

Fudbaleri Napolija došli su na korak od plasmana u Ligu šampiona pobedom nad Fiorentinom rezultatom 2:0 (0:0) u 37. kolu italijanske Serije A...Napolitanci su ovim trijumfom došli do 76 osvojenih bodova, jednim više od Milana i Juventusa, uz utakmicu više od "roso-nera"...Fiorentina je pokušala...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.