NIKOLIĆ NEZADOVOLJAN PONUDOM LOKOSA: Srpski trener dobio poziv da vodi VELIKANA kroz Ligu šampiona!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2021, 14:13

NIKOLIĆ NEZADOVOLJAN PONUDOM LOKOSA: Srpski trener dobio poziv da vodi VELIKANA kroz Ligu šampiona!

Da li je vreme za novi izazov u karijeri?

Aktuelni trener moskovske Lokomotive Marko Nikolić, dokazao se kao dobar strateg u ruskoj Premijer ligi. Kao kruna dobrih partija došao je pehar Kupa Rusije. Bivši trener Partizana je odmah privukao pažnju ostalih evropskih velikana od kojih mu se odmah jedan i javio.

Ruski mediji navode da je Nikolić u subotu dobio ponudu Lokosa za novi trogodišnji ugovor, ali je Srbin isti odbio nezadovoljan finansijskim detaljima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Liverpul je pobedom nad Mančester Junajtedom dao sebi „veštačko disanje“ u borbi za Ligu šampiona, ali mora da nastavi da pobeđuje i nada se kiksevima rivala. Danas (17.30) gostuje odavno otpisanom VBA, a kvota na dvojku je 1,25, dok je kombinazzija 2&3+ 1,58. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za VBA - Liverpu

Međutim, Lokomotiva je odlučila da mu posle meča sa Uralom ponudi onaj sa znatno boljim uslovima, odnosno da će ugovor rasti iz sezone u sezonu i da će na kraju postepeno povećanje zarade doneti Nikoliću 1.6 miliona evra godišnje koliko je svojevremeno imao i legenda kluba Jurij Sjomin.

Problem za Lokomotivu mogla bi da bude navodna ponuda Galatasaraja koji želi upravo Nikolićem da zameni legendarnog Fatiha Terima - uz napomenu da će Turci sledeće sezone igrati kvalifikacije za LŠ.

Mediji u Rusiji ističu da je Galata čak i poslala ponudu nekadašnjem treneru Partizana koji navodno odugovlači sa potpisom za Lokomotivu i zbog toga što od šefa kluba Aleksandra Plutnika nema nikakve garancije oko sastava za sledeću sezonu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Livijana Rafaela, izabranica Filipa Falka
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.