NEVEROVATNO: Arbitar određen da sudi Zvezdi već dva puta vodio mečeve srpskog šampiona i Nemaca

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2020, 12:31

NEVEROVATNO: Arbitar određen da sudi Zvezdi već dva puta vodio mečeve srpskog šampiona i Nemaca

Duel je na programu u četvrtak.

Poznat je arbitar koji će suditi meč Crvena zvezda - Hofenhajm u četvtak od 21 čas u Beogradu u okviru 5. kola Lige Evrope. To je Škot Bobi Meden, a pomoćnici će mu biti Dejvid Rum i Grem Stjuart, a četvrti sudija Donald Robertson.

Meden je ranije sudio Zvezdi, dva puta, i to obe utakmice protiv nemačkih klubova. Bio je arbitar 18. septembra prošle godine kada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su crveno-beli u Minhenu poraženi od Bajern sa 3:0 u grupnoj fazi Lige šampiona.

Takođe, sudio je utakmicu grupne faze Lige Evropa protiv Kelna u Beogradu, koju je Zvezda dobila rezultatom 1:0. Taj meč je odigran 2017. godine.

BONUS GALERIJA

Pogeldajte kako izgleda srpska odbojkapica Milica Tasić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.