NEMA STAJANJA NA MARAKANI: Zvezda OZNAČILA još jedno pojačanje za Ligu šampiona! (VIDEO+FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2018, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMA STAJANJA NA MARAKANI: Zvezda OZNAČILA još jedno pojačanje za Ligu šampiona! (VIDEO+FOTO)

Crveno-beli sklapaju mozaik pred debi u elitnom takmičenju.

Posle ulaska u Ligu šampiona, Crvena zvezda se okrenula dovođenju pojačanja sa kojim bi u grupnoj fazi elitnog takmičenja pokušala da napravi čudo i plasira se među 16 najboljih klubova Evrope.

Još ranije tim sa Marakane pokazao je interesovanje da u svoje redove dovede Marka Marina iz grčkog Olimpijakosa, a sada je ponovo oživela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << priča oko Gorana Čaušića.

DA LI ĆE PONOVO IZVESTI STRIPTIZ? Zvezdu u Italiji čeka VRELA navijačica Napolija! (VIDEO+FOTO)

DOŠLO JE VREME ZA RASTANAK: Radonjić PROGOVORIO na samom kraju o njegovom životu u Zvezdi (VIDEO)

Momak koji je prošao kompletnu Zvezdinu omladinsku školu voljan je da se vrati na stadion Rajko Mitić, a ceo transfer bi iznosio oko 2.000.000 evra. Crveno-beli su u mogućnosti da završe ovaj posao, pošto im je samo od ulaska u grupnu fazu Lige šampiona pripalo 15.000.000 evropskih novčanica.

Svojevremeno mladi reprezentativac Srbije ima 26 godina, posle Zvezde igrao je za superligaša sa Banjice, turski Eskišehispor i španskog drugoligaša Osasunu, a ugovor sa ruskim Arsenalom iz Tule ima do jula 2019. godine.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.