NEDOSTAJAO JE SAMO BOD: Nikolić i Lokomotiva ostali bez kvalifikjacija za Ligu šampiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2021, 16:14

NEDOSTAJAO JE SAMO BOD: Nikolić i Lokomotiva ostali bez kvalifikjacija za Ligu šampiona

Spartak uspeo da izbori remi protiv Ahmata i ostane na drugoj poziciji.

Bio je blizu Marko Nikolić da sa Lokomotivom obezbedi plamsan u kvalifikacije za Ligu šampiona, ali srpski trener nije uspeo u tome iako je njegov tim u poslednjem kolu ruske Premijer lige minimalnim rezultatom savladao Ural. Pred poslednje kolo je Lokomotiva bila na trećoj poziciji iza Spartaka iz Moskve i čekala je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ishod meča Moskovljana protiv Ahtama iz Groznog.

U Groznom je Ahmat vodio sa 2:0 što je bio rezultat koji je odgovarao Lokomotivi, ali je Spartak uspeo da stigne do nerešenog rezultata i osvoji dragocewni bod koji mu je doneo kvalifikacije za Ligu šampiona.

Još dva kola nade za Real da može do titule. A može samo ako uzme šest bodova, a Atletiko ne pobedi u oba kola. Real danas (18.30) ima teško gostovanje Bilbau, a kvota na dvojku je 1,55, dok je dupla šansa 1X 2,44. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bilbao - Real Madrid.

Lokomotiva je imala sijaset prilika za gol protiv Urala, pošto su redom promašivali Krihovjak, Lisakovič i Mirančuk, da bi tek u samoj završnici meča, 89. minutu, Dmitri Ribčinskij pogodio mrežu Urala. Uprkos tome, Lomomotiva će na krjau ipak u kvalifikacije za Ligu konferencija.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Fabiola Paralo, devojka fudbalera Laga Žuniora.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Moskva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.