Izvor: RTS, 02.Dec.2020, 00:37

Minimalac Liverpula protiv Ajaksa, Atalanta propustila priliku

Fudbaleri Liverpula savladali su Ajaks minimalnim rezultatom, u petom kolu Grupe D Lige šampiona. Atalanta remizirala sa Midtjilandom 1:1 i propustila priliku da pobegne holandskom timu.
Liverpulu je pobeda nad Ajaksom bila potrebna kako bi obezbedio prvo mesto u Grupi D, a izabranicima Jirgena Klopa dovoljan je bio jedan gol.

Iako se suočava sa velikim kadrovskim problemima zbog povreda igrača, Klop je našao nalin kako da motiviše >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << svoje momke, koji su golom Kurtisa Džonsa savladali "kopljanike".
Gol odluke viđen je u 58. minutu, kada je Džons iskoristio centaršut Vilijamsa i veliku grešku golmana Onane i doneo svom timu tri boda.
Atlanta je imala priliku da iskoristi poraz Ajaksa i učvrsti se na drugom mesti na tabeli, ali je u Bergamu igrala sa Midtjilandom samo 1:1.
Gosti su poveli golom Šolca u 13. minutu, a izjednačio je Kristijan Romero u 79.
Na tabeli vodi Liverpul sa 12 bodova, Atalanta ima osam, Ajaks sedam, a Midtjiland samo jedan.
Poslednje kolo doneće odluku ko će u osminu finala, pošto se u direktnom okršaju sastaju Ajaks i Atalanta. U duelu bez rezultatskog značaja sastaju se Midtjiland i Liverpul.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.