Mesi, zar te nije sramota? VIDEO

Izvor: B92, 25.Nov.2021, 13:59

"Mesi, zar te nije sramota?" VIDEO

Bivši holandski fudbaler Rafael van der Vart kritikovao je odnos Lionela Mesija prema igri u meču između njegovog Pari Sen Žermena i Mančester sitija.

PSŽ je izgubio u Engleskoj 2:1, posle preokreta, u derbiju petog kola Lige šampiona.

PSŽ je dovođenjem Mesija postao glavni favorit za osvajanje LŠ ove sezone, ali zbog igara trenutno mnogo sumnjaju da će uspeti u tome.

Posebna tema je forma Lionela Mesija koji je proteklog vikenda postigao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tek prvi gol za PSŽ u Ligi 1, a Van der Vart je kritikovao njegovo (ne)zalaganje protiv Sitija.



"To me zaista žalosti. To je pitanje želje. Mesi na terenu izgleda slabo ako ne postigne gol i ne asistira. Ovu utakmicu je odigrao loše. Kad vidite Ronalda, on se bori i želi da odvede tim na viši nivo. Mesi se šeta terenom i pitam se zar ga nije sramota? Počinjem se nervirati zbog toga. On je igrač koji se više nikad neće roditi. Počelo je još kod Kumana, kao da mu se ne radi"
, rekao je Van der Vart.

Sličan stav ima i bivši engleski reprezentativac Oven Hargrivs, koji smatra da su Mesi i Nejmar pri odlasku sa Etihada "verovatno poželeli da igraju u timu kao što je Siti".

A ugledni francuski sportski dnevnik "Ekip" je Mesijevu igru u Mančesteru ocenio "četvorkom".

Siti je pobedom nad PSŽ osvojio Grupi A.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Mesi, zar te nije sramota?"

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Nov.2021

Bivši holandski fudbaler Rafael van der Vart kritikovao je odnos Lionela Mesija prema igri u meču između njegovog Pari Sen Žermena i Mančester sitija.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Union seje strah: Sedmica Ostendeu opomena za Leven

Izvor: MozzartSport.com, 26.Nov.2021, 13:07

Belgija 1: Klub iz Brisela prkosi svim prognozama i ne da prvo mesto..Šokantni lider Župiler Pro lige iz sedmice u sedmicu nastavlja da iznenađuje. Union je nepogrešiv u proteklom periodu, niže uspehe i seje strah. Večeras na svom terenu dočekuje Leven u sklopu 16. runde šampionata (20.45)...Novajlija...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.