Mega bolja od Strazbura u Ligi šampiona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jan.2017, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mega bolja od Strazbura u Ligi šampiona

Košarkaši Mega Leksa ostvarili su četvrtu pobedu u FIBA Ligi šampiona, pošto su večeras u Sremskoj Mitrovici sa 86:82 pobedili Strazbur.

Mega je ostala u igri za plasman u narednu fazu takmičenja, pošto posle 12 kola Grupe D ima četiri pobede i osam poraza. Strazbur ima skor 7/5.

Najefikasniji protiv francuskog kluba bio je Vlatko Čančar sa 20 poena, Jovan Novak je postigao 17, a Kostja Mušidi 15. Strazbur je sa 18 predvodio Romeo Trevis.

Mega će u sledećem kolu gostovati Ostendeu u Belgiji, u utorak 17. januara od 20.30.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Mega bolja od Strazbura u Ligi šampiona

Izvor: RTS, 11.Jan.2017

Košarkaši Mega Leksa su ostvarili četvrtu pobedu u Fibinoj Ligi šampiona, pošto su u Sremskoj Mitrovici sa 86:82 pobedili Strazbur. . .Mega je ostala u igri za plasman u narednu fazu takmičenja, pošto posle 12 kola Grupe...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.