Mbape se narugao Sitiju! (foto)

Izvor: Sportske.net, 16.Avg.2020, 00:13

Mbape se narugao Sitiju! (foto)

Nije odoleo...

Četvrtfinalni mečevi Lige šampiona u Lisabonu bili su, svaki na svoj način upečatljivi, a večerašnji dvoboj Mančester sitija i Liona obeležio je finiš za pamćenje - nestvarni promašaj Rahima Sterlinga, pa gol Dembelea za prolaz u polufinale francuskog tima.

Na kraju, 3:1 za Lion, koji će se za plasman u finale boriti sa Bajernom, dok je drugi polufinalni par RB Lajpcig >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << - PSŽ.

A jedna od najvećih zvezda PSŽ-a Kilijan Mbape obradovao se trijumfu svojih zemljaka nad Mančester sitijem, između ostalog i zbog konstantnog potcenjivanja francuskog šampionata u odnosu na ostala takmičenja iz ''Liga petice''.

Mbape se oglasio na Tviteru ironičnom porukom ''Liga farmera'', uz lice klovna koje simbolizuje sve one koji su se potcenjivački odnosili prema francuskoj Ligi 1.

Ta liga ove godine ima dva svoja predstavnika u polufinalu Lige šampiona.

-

-

FARMERS LEAGUE 🤡

👏🏽👏🏽👏🏽 @OL

— Kylian Mbappé (@KMbappe) August 15, 2020
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.