Izvor: DANuBeogradu.rs, 25.Feb.2020, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MERIDIANBET LIGA ŠAMPIONA: Lampard voli Bajern, Levandovski još više!

U prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona, prvi put posle UEFA Superkupa 2013, u zvaničnoj utakmici sastaju se Čelsi i Bajern, od 21.00 u Londonu. Prema formi, a bogami i snazi tima, Bavarci su favoriti. To kažu i Meridianbet kvote, pa se tako pobeda nemačkog predstavnika plaća 1.90, a engleskog čak 3.90! „Iks“ je 3.80. … Članak MERIDIANBET LIGA ŠAMPIONA: Lampard voli Bajern, Levandovski još više! se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   London

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Bajern završio posao, Gnabri i Levandovski osvojili London

Izvor: RTS, 25.Feb.2020

Fudbaleri Bajerna savladali su u gostima Čelsi sa 3:0 u utakmici osmine finala Lige šampiona. Dva gola Serža Gnabrija, dve asistencije i gol Roberta Levandovskog. . Uzbudljivo veče u Ligi šampiona, pogotovo u Londonu gde...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.