Ljorente rešio Liverpul, pa pecnuo redse! (foto)

Izvor: Sportske.net, 03.Apr.2020, 23:54

Ljorente rešio Liverpul, pa pecnuo "redse"! (foto)

So na ranu.

Liverpul je svoju pohod ka odbrani titule u Ligi šampiona završio već u osmini finala.

Bolji od "redsa" je bio Simeoneov Atletiko Madrid koji je u dramatičnom revanšu izbacio domaćina na "Enfildu" posle produžetaka.

Heroj gostiju je bio Markos Ljorente koji je postigao dva gola. Španac je rešio na svojstven način da obeleži ovaj momenat. Vezni igrač je veliki ljubitelj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << životinja, skoro je uzeo novog ljubimca koji će nositi simbolično ime.

Novi ljubimac nosi ime "Enfild" kao i stadion Liverpula na kome je Ljorente doživeo do sada najbolji trenutak u svojoj karijeri.

Atletico Madrid forward Marcos Llorente has named his dog ‘Anfield’ after he scored twice in a 3-2 win at Anfield against Liverpool in the Champions League. #UCL

😂😂😂 pic.twitter.com/t3VjpWWjWc

— Bolarinwa Olajide (@iambolar) 03. април 2020.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.