Liga šampiona: Real na iskušenju na Bosforu

Izvor: B92, 22.Okt.2019, 09:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga šampiona: Real na iskušenju na Bosforu

Fudbaleri Real Madrida gostuju Galatasaraju i pokušaće da upišu prvu pobedu u ovogodišnjem izdanju Lige šampiona.

Real je na poslednjem mestu Grupe A sa jednim osvojenim bodom pošto je prvo u Parizu izgubio od Pari Sen Žermena, a potom i odigrao nerešeno sa Klub Brižom na svom terenu.

Pripreme Zinedina Zidana za meč u Istanbulu daleko su od idealnih nakon što je njegova ekipa za vikend izgubila od Majorke u Primeri sa 1:0.

Galatasaraj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ovaj meč dočekuje sa identičnim skorom, pošto nakon poraza od PSŽ-a i remija sa Brižom ima samo bod. ;

PSŽ, lider Grupe A sa šest bodova, gostuje Brižu i pokušaće da upiše i treću pobedu.

Fudbaleri Mančester sitija dočekuju Atalantu u utakmici trećeg kola Grupe C. Siti je prvi na tabeli sa šest bodova, dok je Atalanta poslednja bez bodova.

Siti je trijumfovao na poslednjih pet utakmica na svom terenu u evropskim utakmicama i Atalanta će teško zaustaviti taj pobednički niz ekipe Pepa Gvardiole.

U drugoj utakmici Grupe C, Šahtjor će dočekati zagrebački Dinamo. Oba tima nakon prva dva kola imaju po tri boda.

Atletiko Madrid, koji je na svom terenu neporažen u poslednjih 11 evropskih mečeva, domaćin je ekipi Bajera iz Leverkuzena u utakmici trećeg kola Grupe D.

Španski klub posle prva dva kola ima četiri boda, dok će Bajer nakon poraza u prva dva kola pokušati da osvoji prve bodove.

Liga šampiona, 3. kolo:

A grupa

21 Klub Briž - PSŽ

21 Galatasaraj - Real

B grupa

21 Olimpijakos - Bajern

21 Totenhem - C. zvezda

C grupa

18.55 Šahtjor - Dinamo (Z)

21 Mančester siti - Atalanta

D grupa

18.55 Atletiko (M) - Bajer

21 Juventus - Lokomotiva (M)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Pariz

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.