Liga šampiona: Ajaks, Aek i Jang Bojs u eliti

Izvor: BKTV News, 29.Avg.2018, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga šampiona: Ajaks, Aek i Jang Bojs u eliti

Odigrana su tri revanš meča plej-of runde

Večeras su svoje mesto među najboljima obezbedili Ajaks, Aek i Jang Bojs. Još samo tri mesta su ostala, za koja će se sutra boriti preostalih šest ekipa u kvalifikacijama.

Ajaks je jednom nogom bio u Ligi šampiona već posle prvog meča u Amsterdamu, kada su pobedili Dinamo iz Kijeva sa 3:1. Danas u Ukrajini, nije bilo golova, pa je holandski tim prošao u grupnu fazu.

Fudbaleri Aeka i Videotona remizirali >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << su 1:1, a strelci su bili Mantalos u 48. minutu za Aek iz penala i Nego devet minuta kasnije za goste. Posle pobede u Mađarskoj (1:2), grčkom predstavniku je današnji remi bio dovoljan za prolaz dalje.

Na "Maksimiru", Jang Bojs je slavio protiv Dinama sa 1:2. Golom Hajrovića u sedmom minutu utakmice Dinamo je došao do prednosti, ali prvak Švajcarske je u drugom poluvremenu za tri minuta preokrenuo rezultat i slavio sa 1:2, pa je tako posle remija u Bernu (1:1) uspeo da obezbedi ulazak u Ligu šampiona.

Za poslednja tri mesta u eliti bore se: Salcburg i Crvena zvezda (0:0 u Beogradu), Paok i Benfika (1:1 u Lisabonu), odnosno PSV i Bate (2:3 pobeda Holanđana u Belorusiji)

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.