Izvor: MozzartSport.com, 22.Apr.2021, 23:01

Lester vezao Vrećice u čvor: Vardi i Ihenačo terorisali odbranu Vest Broma (VIDEO)

Lisice prekinule niz od dva poraza

Lester ekspres krenuo je sa perona za Ligu šampiona. I to punom brzinom. Pregazio je Lester ekipu Vest Broma na King Pauer stadionu i pogurao je sastav Sema Alardajsa u Čempionšip – 3:0

Ne prepuštaju Lisice ništa slučaju. Vest Brom je iz kategorije onih utakmica koje moraju da se dobiju, a sastavu Brendana Rodžersa bilo je dovoljno poluvreme da >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << čekira trijumf. Nema Lester problem da dobija male utakmice, praktično unapred tu može da ukalkuliše bodove jer hirurški precizno reže timove iz donjeg doma.

Kroz lisičje rende provučene su Vrećice. Nije Vest Brom znao šta ga je snašlo u prvom poluvremenu na King Pauer stadionu. Do izražaja je došao Lesterov pun potencijal i sav raskoš, a streljački vod domaćina predvodio je Džejmi Vardi.

Od Lesterove kontre nema spasa. Nebrojano mnogo puta uverili su se u to premijerligaši. Kada pukne čistina, Lisice su neumoljive. Najjačim oružjem otvorile su rivala. Pas kroz celu odbranu, dok su se gosti okrenuli Timoti Kastanj je grabio napred i osvajao prostor, lopta iz prve za Džejmija Vardija i hladnokrvna egzekucuja.

Razbijen je Vest Brom bio u paramparčad, mat u tri poteza bacio je na kolena goste. A, dok je trajao oporavak i otrežnjenje, Lester je spakovao i drugi. Namirisale su Lisice krv, krenule svom silinom na rivala koji je bio u nokdaunu i zadale novi udarac.

Kontra je poslastica za ofanzivce, a prekid za poslednju liniju tima. Nije se Džoni Evans nadavao golova u karijeri, mrežu nije zatresao od decembra 2019. godine i gostovanja na Vila parku, ali svakom postu dođe kraj. Smestio je Džoni Evans loptu glavom u mrežu. Povratka za Vest Brom nije bilo, otvoreno pitanje bilo je samo koliko će Lester forsirati. Gazio je do kraja u prvom poluvremenu.

Timoti Kastanj je propustio priliku da dokusuri Vrećice, okvir gola sprečio ga je da povisi na 3:0, a ono što nije uspeo desni spoljni Lestera jeste Keleči Ihenačo. Napadački duo Lisica se “kompletirao”. Na gol Vardija odgovorio je istom merom Ihenačo i potvrdio da se nalazi u izvanrednoj formi. Na sedmoj utakmici u nizu postigao je gol. Devet u ligi i tri u FA kupu.

PREMIJER LIGA – 32. KOLO

Subota

Njukasl - Vest Hem 3:2 (2:0)

/Diop 36 ag, Žoelinton 41, Vilok 82 - Diop 73, Lingard 80 pen/

Vulverhempton - Šefild Junajted 1:0 (0:0)

/Vilijan Žoze 59/

Nedelja

Arsenal – Fulam 1:1 (0:0)

/Nketija 90+1 – Madža 59 pen/

Mančester Junajted - Barnli 3:1 (0:0)

/Grinvud 48, 84, Kavani 90+3 - Tarkovski 50/

Ponedeljak

Lids - Liverpul 1:1 (0:1)

/Ljorente 87 - Mane/

Utorak

Čelsi - Brajton 0:0

Sreda

Totenhem - Sautempton 2:1 (0:1)

/Bejl 60, Son 90p - Ings 30/

Aston Vila – Mančester siti 1:2 (1:2)

/Mekgin 1 – Foden 22, Rodri 40/

Četvrtak

Lester - VBA 3:0 (3:0)

/Vardi 23, Evans 26, Ihenačo 36/

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.