Legendarni češki napadač odsvirao kraj

Izvor: Sportske.net, 03.Jul.2020, 16:24

Legendarni češki napadač odsvirao kraj

Bivši fudbaler Liverpula i češki reprezentativac Milan Baroš saopštio je danas da je odlučio da završi karijeru na kraju sezone.

"Glava bi volela da nastavi, ali je moje telo odgovorilo ne. Već duže vreme imam zdravstvenih problema. Moje telo više ne funkcioniše kao nekada, niti kao što bi trebalo", rekao je 38-godišnji Baroš.

Baroš, trenutno fudbaler Banjika iz Ostrave, poslednjih godina se borio sa brojnim povredama.

"Razlozi su jasni. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Starost se ne može zaustaviti. Nakon bilo kakvog posla, počeo sam da osećam takvu bol da nije moguće nastaviti profesionalnu karijeru", rekao je Baroš.

On je najveći uspeh u karijeri ostvario u dresu Liverpula sa kojim je 2005. godine osvojio Ligu šampiona.

Baroš je u Premijer ligi nastupao još za Aston Vilu i Portsmut, a igrao je i za Lion, Galatasaraj i Antalijaspor pre nego što se 2014. vratio u Češku.

On je za reprezentaciju Češke odigrao 93 utakmice i postigao 41 gol, a sa pet pogodaka bio je najbolji strelac Evropskog prvenstva 2004. godine.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Milan Baroš na kraju sezone završava karijeru

Izvor: RTS, 03.Jul.2020

Nekadašnji češki fudbalski reprezentativac Milan Baroš najavio je da će na kraju sezone završiti igračku karijeru. . "Glava bi želela da nastavi, ali telo je reklo ne", rekao je za Bi-Bi-Si 38-godišnji napadač, trenutno član matičnog Banjika iz Ostrave.. .Najveći...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.