LUKA U STARTNIH 11 U LIGI ŠAMPIONA: Anćeloti progovorio o učinku Jovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2021, 08:36

LUKA U STARTNIH 11 U LIGI ŠAMPIONA: Anćeloti progovorio o učinku Jovića

Trijumf Reala nad Interom za prvo mesto u grupi.

Asistencija i pogodak protiv Real Sosijedada, pa mesto u stratnih 11 u Ligi šampiona.

Luka Jović dobio je šansu u Real Madridu zbog odsustva Karima Benzeme i iskoristio je na pravi način. “Kraljevski klub” je savladao Inter sa 2:0 u poslednjem kolu elitnog takmičenja i overio prvo mesto u D grupi, a trener slavnog kluba Karlo Anćeloti je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vrlo zadovoljan učinkom srpskog napadača.

- Luka Jopvić je odigrao veoma dobro, značio je ekipi u fazi napada, kada je trebalo da kontrolišemo posed. Pred nama su dani kada ćemo videti kada će se Benzema oporaviti, mislim da će to biti uskoro – istakao je Anćeloti.

Jović bi mogao da se nađe u startnih 11 i u gradskom derbiju sa Atletikom koji je na programu 12. decembra.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Hoana Sanc, supruga Danija Alveša.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Anćeloti ponovo hvali Jovića: Dobar je, pomaže timu

Izvor: N1 televizija, 08.Dec.2021

Trener Real Madrida Karlo Anćeloti istakao je da njegov tim ima kvalitet da ovoji La Ligu i bori se za titulu u Ligi šampiona.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.