LŠ: Tadić kralj asistencija, Real izgubio na ruskom frontu, Murinjova posla na Old Trafordu! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Okt.2018, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ: Tadić kralj asistencija, Real izgubio na "ruskom frontu", "Murinjova posla" na Old Trafordu! (video)

Večeras u Ligi šampiona sve prštalo od golova

U terminu od 21 sat večeras je odigrano šest utakmica Lige šampiona.

GRUPA E

U Atini smo videli puno uzbuđenja - pet golova i jedan crveni karton. Sve je počelo idealno po Benfiku koja je nakon poluvremena vodila sa dva gola prednosti uz pomoć Harisa Seferovića u šestom i Aleksa Grimalda u 15. minutu meča. Ipak, crveni karton Dijasa olakšao je posao AEK-u da preko Viktora Klonaridisa u 53. i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 63. minutu stigne do izjednačenja, ali je ipak rezervista Benfike Alfa Semedo u 74. minutu doneo sva tri boda svojoj ekipi.

Srpski internacionalac Ljubomir Fejsa odigrao je čitav meč za Benfiku.

Utakmica u Minhenu između Bajerna i Ajaksa završena je rezultatom 1:1, iako je po prilika na obestrane lako mogli biti još više golova. Poveli su Bavarci golom Matsa Humelsa u četvrtom minutu, ali su Holanđani ipak stigli do izjednačenja u 22. minutu kada je Nuser Mazrui iskoristio asistenciju Dušana Tadića i savladao Nojera. Srbin je tako postao lider u Ligi šampiona u kategoriji asistencija.

GRUPA G

Iznenađenje večeri videli smo u Moskvi gde je CSKA šokirao Real i dobio ga sa 1:0. Pogodak za istoriju postigao je Nikola Vlašić već u drugom minutu meča, iako su Madriđani opsedali gol Rusa, nisu uspeli da slome otpor požrtvovanog domaćina. Ni isključenje Akinfejeva u nadoknadi vremena zbog protesta nije moglo da pomogne ekipi Julena Lopetegija.

Roma je ubedljivo savladala Plzen u Rimu sa 5:0. Igrač utakmice bio je Edin Džeko koji je golovima u trećem i 40. minutu doneo nedostinu prednost nad gostima. U drugom delu meča proigrale su i mlađe snage pošto je Čengiz Under povisio na 3:0 u 64. minutu, da bi Džastin Klajvert "presudio" Česima devet minuta kasnije. Konačnih 5:0 postigao je Edin Džeko. Kapiten reprezentacije Srbije bio je asistent kod prvog gola Rome.

GRUPA F

Lion je na svom terenu uspeo da nadoknadi dva gola zaostatka i izbori remi protiv Šahtjora. Poveli su Ukrajinci golom Žuniora Moraeša u 44. minutu, da bi isti igrač povisio prednost svoje ekipe u 55. minutu. Usledio je pravi "blic-krig" domaće ekipe koja je golovima Muse Dembelea u 70. minutu i Lea Duboe dva minuta kasnije ipak stigla do vrednog boda.

GRUPA H

Na meču između Mančester junajteda i Valensije nije bilo pogodaka, "Crveni đavoli" su bili za nijansu bolji rival, ali će morati da se zadovolje jednim bodom. Nemanja Matić je nastupao za Junajted celih 90 minuta.

Golove iz prvog poluvremena možete pogledati OVDE.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LŠ: Real poražen u Moskvi, asistencije Kolarova i Tadića (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 02.Okt.2018

Odigrano prvih osam utakmica drugog kola Lige šampiona, a na terenima širom Evrope nastupilo je šest srpskih internacionalaca..Utakmice drugog kola najelitnijeg klupskog takmičenja odigrane su u grupama E, F, G i H, a najveće iznenađenje priredili su fudbaleri moskovskog CSKA koji su savladali...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.