LIVERPUL JURI LIGU ŠAMPIONA: Veliki su favoriti protiv tima koji je već ispao

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2021, 08:23

LIVERPUL JURI LIGU ŠAMPIONA: Veliki su favoriti protiv tima koji je već ispao

Duel počinje u 17 i 30.

Liverpul i dalje sanja o plasmanu u Ligu šampiona. Čeka ih gostovanje proti VBA koji je već davno spakovao kofere za Čempionšip i tako da bi sve osim pobede izabranika Jirgena Klopa u meču koji počinje u 17 i 30 bilo veliko iznenađenje.

Liverpul je pobedom nad Mančester Junajtedom dao sebi „veštačko disanje“ u borbi za Ligu šampiona, ali mora da nastavi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da pobeđuje i nada se kiksevima rivala. Danas (17.30) gostuje odavno otpisanom VBA, a kvota na dvojku je 1,25, dok je kombinazzija 2&3+ 1,58. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za VBA - Liverpu

VBA će naredne sezone igrati u Čempionšipu. Sem Olerdajs prvi put u svojoj trenerskoj karijeri nije uspeo da izbori opstanak u eliti.

Bane Ivanović i Robert Snodgras sigurno neće igrati jer su povređeni. Može da se desi da se pruži prilika nekim igračima koji su imali epizodnie uloge tokom sezone.

Misija Liverpula je da se nađu u top 4 i da izbore plasman u Ligu šampiona. U poteri su za Čelsijem koji ima četiri boda više i za Lesterom koji ima šest bodova više, ali oba tima imaju utakmicu više. Liverpul u Birminem odlazi na krilima pobede u derbiju nad Mančester junajtedom na „Old Trafordu“ (4:2) sredinom ove sedmice. Minulog vikenda savladan je Sautempton (2:0), tako da je Klopova ekipa u dobroj formi.

U prvom delu sezone „VBA je odneo bod sa "Enfilda". Taj rezultat (1:1) bio je veliko iznenađenje. "Crveni" su rano poveli preko Sadija Manea, ali su propustili mnogo prilika u nastavku i to im s eobilo o glavu u finišu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska atletičarka Sara Vještica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.