LIGA ŠAMPIONA: Zvezda HEROJSKI do prvog boda, Boaći promašio pobedu (VIDEO+FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2018, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LIGA ŠAMPIONA: Zvezda HEROJSKI do prvog boda, Boaći promašio pobedu (VIDEO+FOTO)

Crveno-beli remizirali sa Napolijem.

Fudbaleri Crvene zvezde su u prvom meču grupe C Lige šampiona odigrali nerešeno 0:0 na svom terenu protiv Napolija. Meč je ptotekao u terenskoj dominaciji gostiju, koji su u nekoliko navrata imali dobre prilike za gol, ali je Borjan na ovom meču bio briljantan. Na prepunoj Marakani viđena je prava fudbalska predstava, gde su crveno-beli disciplinovanom igrom uspeli da na otvaranju takmičenja osvoje važan bod.

KRAJ >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << MEČA!

90. minut: Još četiri minuta nadoknade...

87. minut: Sam finiš meča na Marakani!

83. minut: Rasplamsala se borba na Marakani... Nekoliko pokušaja na obe strane.

81. minut: Pavkov je na terenu umesto Boaćija.

79. minut: Najbolja šansa za Zvezdu na ovom meču! Boaći je šutirao jako sa nekih deset metara, ali direktno u Ospinu. 

75. minut: Dvostruku izemnu je izvšio Karlo Anćeloti... Hamšik je zamenio Zjelinskog, a umesto Kaljehona u igru je ušao Ounas.

70. minut: Udarac Boaćija! Albiol je izblokirao taj šut...

68. minut: Lepa prilika za Zvezdu da iz slobodnog udarca ugrozi gol Ospine. Ben je centrirao direktno u ruke golmana gostiju.

64. minut: Nova pretnja po gol Crcvene zvezde.. Mertens je šutirao zamao pokraj gola...

59. minut: Brz kontarnapad Napolija preko Zjelinskog i udarac koji je maestralno zaustavio Borjan! Ostaje 0:0.

56. minut: Rezervista Dušan Jovančić je odmah po ulasku u igru umesto Jovičića šutirao iz daljine i zapretio Ospini. Marin je prethodno sjajno na levoj starni izbacio dvojicu igrača Napolija i dobro uposlio Jovančića.

55. minut: Samo minut kasnije nova šansa za Napoli iz slobodnog udarca... Rui je šutirao tik preko prečke... Zvezda je preživela.

54. minut: Novi udar Napolija preko Milika! Izašao je sam pred Borjana, a Rodić je pravovremenim klizećim startom ušao u šut napadaču Napolitanaca na nekih 13 metara i spasao svoj tim.

53. minut: Pritisak gostiju... Rui je odličnim prodorom i dodavanjem u srce šesnaesterca stvorio povoljnu priliku za svoj tim, ali se Milik nije snašao.

51. minut: Udarac Alana iz daljine, Borjan je uhvatio loptu.

50. minut: Miran početak...

46. minut: Bez izmena na startu drugog poluvremena.

KRAJ PRVOG DELA!

42. minut: Ponovo je Borjan bio na mestu... Milik je bio u šansi, ostaje 0:0!

39. minut: Bolja igra Zvezde u finišu prvog poluvremena. Lopta je sve više u posedu crveno-belih za razliku od početka meča. kada su Napolitanci bili ti koji su uglavnom diktirali tempo na utakmici.

37. minut: Slobodan udarac za Zvezdu i centaršut Krstičića... Napolitanci su poslali loptu u korner. Marin je centrirao na prvu stativu, nije bilo opasnosti.

35. minut: Lepa kontra crveno-belih koju je Boaći loše završio.. Propala je lep prilika za Zvezdu.

29. minut: Borjan je spasao Zvezdu! Sjajn pas Zjelinskog ka Miliku koji je odlično šutirao, ali je Borjan bio na visini zadatka i otklonio opasnost.

26. minut: Novo uzbuđenje pred golom Napolija... Stojković je centriarao, ali niko od Zvezdinih fudbalera nije uspeo da tu loptu sprovede u mrežu Ospine.

23. minut: Zvezda je smirila tempo na ovom meču... Deluju sigurno u defanzivnom bloku.

18. minut: Neverovatna šansa za Napoli! Insinje je pogodio prečku!

16. minut: Crveno-beli su se opredelili za opreznu igru... Najistureniji Zvezdin igrač Ričmon Boaći, u nekoliko navrata bio je bliži svom golu nego golu Napolija. Međutim, očigledno je da Zvezda vreba priliku da preko kontre ugrozi Napolitance.

11. minut: Napoli je ušao ofanzivnije od Zvezde na ovom meču. Nekoliko pokušaja kontarnapada, koje je uglavnom pokretao, ali i završavao Lorenco Insinje.

8. minut: Prva prilika za Zvezdu... Boaći je šutirao jako po zemlji sa nekih 20-ak metara, ali je lopta završila pored stative.

4. minut: Prva ozbiljna situacija na ovom meču za goste. Jovičić je napravio prekršaj na levoj strani... Insinje je centrirao, ali je Stojković pravovremeno intervenisao.

2. minut: Početno ispitivanje snaga sa obe strane...

UTAKMICA JE POČELA!

CRVENA ZVEZDA - NAPOLI 0:0

STADION: Rajko Mitić (55.000)

SUDIJA: Simon Marčinjak

STRELCI:

KARTONI: KrstičićAlan, Albiol, Milik.

Crvena zvezda: Borjan, Rodić, Degenek, Savić, Stojković, Krstičić, Jovičić (Jovančić 56. minut), Čaušić, Marin (Simić 87. minut), Ben i Boaći (Pavkov 81. minut).

Napoli: Ospina, Husaj, Albiol, Kulibali, Rui - Alan (Mertens 61. minut), Ruiz, Zelinski (Hamšik 75. minut) - Kaljehon (Ounas 75. minut), Milik, Insinje.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.