LIGA ŠAMPIONA: Varan pao sa MARSA, Real eliminisan, Siti rutinski do četvrtfinala (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2020, 23:01

LIGA ŠAMPIONA: Varan pao sa MARSA, Real eliminisan, Siti rutinski do četvrtfinala (VIDEO)

Francuski defanzivac pravio početničke greške.

Dvostrukim trijumfom protiv najtrofejnijeg evropskog kluba, Mančester Siti se plasirao u četvrtfinale Lige šampiona. Posle pobede u Madridu od 2:1, Građani su na svom terenu istim rezultatom savladali Real i overili plasman među osam najboljih.

Slavni madridski klub upropastio je defanzivac Rafael Varan. Francuski reprezentativac kao da je pao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa marsa na Etihad. Napravio je dva kiksa o kojima će se dugo pričati i bukvalno poklonio golove igračima Sitija.

Prvo kolosalnu grešku Veran je napravio već u devetom minutu. Loptu mu je ukrao Gabrijel Žezus, prosledio Rahimu Sterlingu, kome nije bilo teško da iz neposredne blizine donese vođstvo svojoj ekipi.

It's not even Gabriel Jesus birthday, but Varane has already given the guy a present

pic.twitter.com/1FtlJGAIWZ

— Mahdi (@PrimeSancho) August 7, 2020

Iako  je odbrana Real napravila još nekoliko grešaka, Madriđani su uspeli da se stabilizuju i dođu do izjednačenja. U 28. minutu sjajan prodor napravio je Rodriga koji je lako prošao po desnoj strani, lepo centrirao, a Karim Benzema sa peterca glavom rutinski pogodio mrežu Edersona.

A jogada sensacional do Rodrygo para o gol do Benzema.pic.twitter.com/J4BuxJAEay

— Doentes por Futebol (de 🏠) (@DoentesPFutebol) August 7, 2020

U nastavaku igre Mančester siti je bio daleko bolji rival. Imali su u drugom poluvremenu velika šanse Gabrijel Žezus i De Brujne, ali je Kurtoa uspevao da odbrani. Ipak, 68. minutu bio je nemoćan.

Nova katastrofalnu grešku napravio je Rafaela Varana. Ponovo je loše dodao loptu belgijskom golmanu. To je kaznio Gabrijel Žezus i doneo novu prednost svojoj ekipi.

#UCL

Otro error de Varane. Gabriel Jesus aprovecho y el City esta 4-2 en el global. pic.twitter.com/3lKAwnZRrO

— Dribbling (@_Dribbling) August 7, 2020

Koji minut kasnije Luka Modrić je imao šansu, ali je bio neprecizan. Bilo je to gotovo sve od Madriđana. Od 83. minuta na terenu je bio i Luka Jović. U samom finišu srpski golgeter je pao u šesnestercu, ali sudiju Brihu nije palo na pamet da pokaže na belu tačku.

Protivnik Mančester sitija u četvrtfinalu biće Lion koji je eliminisao Juventus. Posle pobede od 1:0 u Francuskoj, u Torinu su poraženi sa 2:1 što im je zbog postignutog gola u gostima bilo dovoljno za palsman među osam najboljih.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KAKVA DVA KIKSA VARANA: Francuz glavni krivac za poraz Reala od Sitija (VIDEO)

Izvor: Kurir, 07.Avg.2020

Fudbaler Reala Rafael Varan jedan je od glavnih krivaca što tim trenera Zinedina Zidana neće igrati na završnom turniru Lige šampiona u Lisabonu.

Nastavak na Kurir...

"Ja sam kriv za ovaj poraz"

Izvor: B92, 08.Avg.2020, 10:34

Štoper Real Madrida Rafael Varan preuzeo je krivicu za eliminaciju od Mančester sitija u osmini finala Lige šampiona...Real je nakon 1:1 na Santjago Bernabeuu izgubio 2:1 u Engleskoj i ispao iz elitnog takmičenja...Upravo je Varan "kumovao" kod oba gola "građana" jer su njegove katastrofalne reakcije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.