LIGA ŠAMPIONA: Tošić dao SPEKTAKULARAN autogol, a onda napravio ČUDO u Portu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Sep.2017, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LIGA ŠAMPIONA: Tošić dao SPEKTAKULARAN autogol, a onda napravio ČUDO u Portu (VIDEO)

Bilo je nekoliko iznenađenja.

Duško Tošić je postigao spektakularan autogol, ali je njegov Bešiktaš napravio veliko iznenađenje pobedom na gostovanju Portu. Za iznenađenje se pobrinuo i Šahtjor koji je savladao Napoli, dok je u Liverpul prokockao pobedu kod kuće protiv Sevilje na bizaran način.

Tošić je nespretno poslao loptu u sopstvenu mrežu, ali je njegov Bešiktaš stigao do velike pobede koja može da mu otvori vrata plasmanu u nokaut >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << fazu, pogotovo je Orlovima na ruku ide i remi (1:1) debitanta Lajpciga protiv Monaka.

Osim Duška Tošića, preostali Srbi su mečeve Lige šampiona odgledali sa klupa. U derbiju večeri Totenhem je golovima Kejna i Sona savladao Borusiju u Londonu. Neven Subotić je meč presedeo na klupi Milionera. Marko Petković iz Spartaka je meč u Sloveniji presedeo na klupi za rezerve. Maribor je izjedančio preko Bohara u 85. minutu (1:1). Nikola Maksimović je sa klupe Napolija odgledao poraz svoga tima u Ukrajini od Šahtjora (1:2). Marko Grujić nije bio ni na klupi Liverpula koji je gubio, zatim preokrenuo, pa imao penal na 2:1 u 42. minutu (Firmino neprecizan), pa je na kraju bilo 2:2. Veliki bod gostima je doneo Hoakin Korea u 72. minutu. Branilac tiule Real je lako savladao APOEL, a dvostruki strelac bio je Kristijano Ronaldo.

GRUPA E

Liverpul - Sevilja 2:2

(Firmino 21, Salah 37 - Ben Jeder 5, Korea 72)

Maribor - Spartak 1:1 

(Mesanović 85 - Samedov 60)

GRUPA F

Fejenord - Mančester siti 0:4

(Stouns 3, 63, Aguero 10, Žesus 25)

Šahtjor - Napoli 2:1

(Tajson 16, Fereira 58 - Milik 71. penal)

GRUPA G

Porto - Bešiktaš 1:3

(Tošić 21. autogol - Taliska 13, Tosun 28, Babel 86)

Lajpcig - Monako 1:1

(Forsberg 33 - Tilemans 35)

GRUPA H

Real - APOEL 3:0

(Kristijano Ronaldo 13, 50. penal, Ramos 61)

Totenhem - Dortmund 3:1

(Son 4, Kejn 15, 60 - Jarmolenko 11)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.