LIGA ŠAMPIONA NE MOŽE DA ČEKA: Poslednji voz za Juventus

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2021, 10:44

LIGA ŠAMPIONA NE MOŽE DA ČEKA: Poslednji voz za Juventus

Duel u Sasuolu se igra u sredu od 20.45 časova.

Košmarna sezona u Seriji A mogla bi da se završi za fudbalere Juventusa ostankom bez plasmana u Ligu šampiona.

Juventus je na ivici ambisa i više ništa ne zavisi od njega. Večeras (20.45) gostuje Sasuolu, i mora da pobedi i nada se kiksevima rivala u borbi za plasman u Ligu šampiona. Kvota na dvojku je 1,70, dok je dupla šansa 1X 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sasuolo - Juventus.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
“Stara dama” je ubedljivim porazom od Milana na svom terenu (3:0) ispala iz kvarteta koji vodi u elitno takmičenje, a da bi se vratila u kompoziciju koja vozi ka Ligi šampiona tim Andree Pirla nema prava na grešku do kraja sezone.

Gostovanje Sasuolu je prva prepreka za “staru damu”, a ovo gostovanje nije nimalo naivno. Sasusolo je u odličnoj formi, šest mečeva je bez poraza, dok je Juventus slavio samo jednom na poslednja četiri gostovanja u šampionatu.

Sasuolo se bori za mesto koje vodi u kvalifikacije za novo takmičenje, UEFA Ligu konferencija, pa ima dodatni motiv da skine skalp velikanu iz Torina.

BONUS GALERIJA

Pogeldajte kako izgelda Karolina Muhova, češka teniserka.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.