LIGA ŠAMPIONA: Bajern ima OGROMAN kapital, pred Čelsijem NEMOGUĆA misija

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2020, 09:06

LIGA ŠAMPIONA: Bajern ima OGROMAN kapital, pred Čelsijem NEMOGUĆA misija

Utakmica na Alijans Areni počinje u 21 čas.

Formalnost koja mora da se obavi. Šta drugo reći pred revanš meč 1/8 finala Lige šampiona izneđu Bajerna i Čelsija u Minhenu.

Bavarci su posao završili u Londonu. U meču odigranom sad davnog 25. februara slavili sa ubedljivih 3:0. Plavci su položili oružje zahvaljujući dvostrukom strelcu Gnabriju i iskusnom Levandavskom.

Nema dileme >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da Bajern ide u četvrtfinale Lige šampiona – u prvom meču osmine finala pobedio je Čelsi u Londonu sa 3:0 i večeras (21.00) samo treba da završi posao. Kec je 1,38, dvojka 7,75, a GG3+ 1,92. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bajern – Čelsi. Pogledajte sve kvote na: https://www.mozzartbet.com/sr?utm_source=sd&utm_medium=linkovi&utm_campaign=sd_kvote&utm_content=0808_baj_cel#/match/5010120

Da je neko druga ekipa u pitanju, pa da se izabranici trenera Frenka Lamparda i nadaju nekom čudom. Bajern nema popusta na svojoj Alijans Areni. Poslednji put poklekli su na svom bunjistu sredinom novembra 2019. godine, kad je Bajer iz Leverkuzena slavio sa 2:1.

Ono što četi iz Londona nikako ne ide u prilog je veliki broj povređenih igrača, dok su Bavarci u kompletnom sastavu

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.