LIGA EVROPE Minimalac Mančestera protiv Astane (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 19.Sep.2019, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LIGA EVROPE Minimalac Mančestera protiv Astane (VIDEO)

Fudbaleri Mančester junajteda minimalnom pobedom su počeli takmičenje u Ligi Evrope. Oni su na svom stadionu u grupi L savladali Astanu 1:0 (0:0). U ovoj grupi igraju još Partizan i AZ.
U subotu od 20:30 igraju Šalke – Manjnc, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.70.
Opravdali su “crveni đavoli” ulogu favorita, ali su se pošteno namučili. Protiv šampiona Kazahstana su imali apsolutnu terensku inicijativu, ali su samo jednom uspeli >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << da savladaju golmana Nenada Erića. Strelac je bio Mejson Grinvud u 73. minutu.

Za domaće je celu utakmicu odigrao Nemanja Matić koji je nosio i kapitensku traku. Trener Ole Gunar Solskjer nije mogao da računa na nekoliko igrača jer su povređeni bili Antoni Marsijal, Pol Pogba i Luk Šou. Za Astanu je celu utakmicu odigrao Antonio Rukavinma.
U drugom kolu 3. oktobra Mančester junajted igra protiv Alkmara u Holandiji, dok Astana dočekuje Partizan.
GRUPA L
Partizan – AZ Alkmar 2:2 (1:1)
(Natho 42 penal, 61 – Stengs 12, Badu 67)
Mančester junajted – Astana 1:0 (0:0)
(Grinvud 73)



The post LIGA EVROPE Minimalac Mančestera protiv Astane (VIDEO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Manchester United,   Partizan

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVO JE ALARMANTNO Nova velika greška Lorisa Karijusa (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 20.Sep.2019, 08:52

Nekada je bilo smešno i simpatično, a sada je zabrinjavajuće. Nemački golman Loris Karijus ponovo je napravio veliku grešku i tako svoju ekipu odveo u poraz. U prvom kolu grupe K Lige Evrope njegov Bešiktaš je izgubio u Slovačkoj od Slovana 4:2.. Od 20:30 igraju Šalke – Majnc, a u kladionici...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.