Izvor: DANuBeogradu.rs, 13.Jul.2018, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kvalifikacije za Ligu šampiona: Crvena zvezda – Spartaks

Revanš utakmica prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, Crvena zvezda – Spartaks, biće odigrana u utorak, 17. jula od 20.30. Prodaja karata za meč koji će biti odigran na stadionu „Rajko Mitić“ počinje danas, 13. jula. Blagajne stadiona će raditi tokom narednih dana u sledećim terminima: • petak, 13. jul od 11.00 do 18.00; • subota, … The post Kvalifikacije za Ligu šampiona: Crvena zvezda – Spartaks appeared first on Dan u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Krstičić: Spartaksova defanziva neće proći na Marakani

Izvor: MozzartSport.com, 13.Jul.2018

Crvena zvezda je odigrala meč bez golova na premijeri sezone protiv ekipe Spartaksa u Letoniji. Revanš meć prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona na programu je u utorak, 17. jula od 20.30 časova na stadionu “Rajko Mitić”. Ambicije prvaka Srbije su velike i u klubu ne pomišljaju na drugi...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.