Kuva pod Vezuvom, De Laurentis sprema otkaz Ančelotiju

Izvor: RTS, 06.Nov.2019, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuva pod Vezuvom, De Laurentis sprema otkaz Ančelotiju

Trener Napolija Karlo Ančeloti mogao bi da napusti klub zbog sukoba sa predsednikom Aureliom De Laurentisom, jer je stao na stranu ekipe u trenutku kada su fudbaleri otišli kućama umesto u karantin što je bila naredba vlasnika, prenose italijanski mediji.
Posle remija sa Salcburgom (1:1) u Napulju u meču Lige šampiona ekipa je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << po naredbi De Laurentisa morala da bude u trening kampu sve do utakmice sa Đenovom za vikend, ali su igrači to odbili i otišli kućama posle susreta na "San Paolu".

Ančeloti, koji se nije pojavio na obaveznoj konferenciji za medije, našao se u autobusu ka karantinu, ali je ujedno podržao fudbalere i tako izazvao ljutnju kod kontroverznog predsednika Napolija.
Zbog toga bi, kako prenose lokalni i italijanski medijii mogao da dobije otkaz, a postoje nagoveštaji i da i on sam razmišlja o ostavci.
Na potez u vezi karantina kontroverzni De Laurentis se odlučio nezadovoljan rezultatima ove sezone.
Napoli je trenutno drugi na tabeli grupe E elitnog takmičenja sa osam bodova, jednim manje od vodećeg Liverpula posle četiri odigrana kola, dok je u Seriji A nakon poraza u Rimu od Rome prošlog vikenda pao na sedmo mesto sa 18 bodova.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HAOS U NAPOLIJU: Igrači napustili karantin, Anćeloti na strani ekipe, pa je pred otkazom

Izvor: Kurir, 06.Nov.2019

Treneru Napolija Karlu Anćelotiju preti otkaz, jer se nije povinovao odluci gazde Aurelija de Laurentisa.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.