Kristijanova najgora sezona, večeras na klupi?

Izvor: Sportske.net, 10.Nov.2019, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristijanova najgora sezona, večeras na klupi?

Odavno nije imao ovako lošu statistiku, muči se, videćemo da li će zbog Portugala večeras biti među rezervama...

Brojevi ne lažu, Kristijano Ronaldo nije imao goru sezonu.

Naime, Portugalac je do sada u 13 odigranih mečeva za Juve dao šest golova, pre 13 sezona je istina dao četiri u 12 utakmica za Junajted, ali je imao manje minuta na terenu.

Od tada, retko mu se dešavalo da sezonu počne ovako slabo. U godini pre odlaska u Real, posle osvajanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << titule Lige šampiona, dao je takođe šest golova u 13 mečeva, i tada je, kao i sada bio povređen.

Sari ga štedi ove sezone, što se Ronaldu ne sviđa, dobio je udarac u prošlom meču u Moskvi, pa je sada pitanje hoće li igrati večeras u derbiju protiv Milana.

Ako ne bude bio u timu, počeće Daglas Košta, Dibala i Iguain. Moguće je da će Ronaldo meč početi na klupi, a da će ući u igru ako bude bilo potrebe. Konačnu odluku doneće lekari i Sari.

Moguće je da ni Portugalac ne želi da rizikuje, on će igrati za Portugal protiv Litvanije i Luksemburga, razlog je pogađate, potera za Ali Daijem, Kristijano želi da postane i najbolji strelac svih vremena u reprezentativnoj konkurenciji. Poslednja dva kvalifikaciona duela u našoj grupi su idealna prilika da se još više približi Irancu.

Jedan od najvećih derbija na svetu na programu je u Torinu od 20:45.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ronaldo pod znakom pitanja

Izvor: B92, 10.Nov.2019

Kristijano Ronaldo mogao bi da propusti derbi kola protiv Milana...Portugalac ima problem sa kolenom, pa nije sigurno da li će nastupiti protiv "rosonera"...On je izmenjen pre završetka meča Lige šampiona protiv Lokomotive, a trener Juventusa Mauricio Sari nije siguran da li će biti spreman za meč...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.