Izvor: MozzartSport.com, 04.Okt.2020, 21:15

Kravić, Renfro i Kuk osvojili Fibinu Ligu šampiona

San Pablo Burgos bolji od AEK-a u finalu u Atini - 85:74

Sezona 2019/2020 nije završena u Evroligi i Evrokupu, ali jeste u Fibinoj Ligi šampiona. San Pablo Burgos igrao je u finalu protiv AEK-a i možemo da kažemo da je prilično lako stigao do trofeja koji je znao kako da proslavi - 85:74.

Veliki uspeh za Burgos, za koji nastupaju srpski reprezentativac Dejan Kravić, kao i Aleks >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Renfro i Omar Kuk koji su igrali u našim najvećim timovima.

Burgos je ove sezone debitovao u Evropi i uspeo je odmah da dođe do trofeja na Fajnal foru koji je odigran u Atini. Utakmicu je pratio i dvostruki uzastopni MVP NBA lige Janis Adetokunbo.

Najbolji pojedinac finala bio je Tadus Mekfaden sa 18 datih poena, Omar Kuk je dodao 15, a Aleks Renfro i Vitor Benite po 11. Dejan Kravić je dao samo jedan poen u finalu, ali je prethodnim partijama bio jedan od najzaslužnijih što je Burgos uopšte došao do finala.

Nije pomoglo AEK-u ni to što je u svojim redovima imao dva takva asa kao što su Tajris Rajs i Kit Lengford. Rajs je u finalu dao 17, a Lengford 11 poena. Međutim, nisu imali pravu podršku.

???? From Qualification Rounds to #BasketballCL Champions! Enhorabuena @SanPabloBurgos! ???????? pic.twitter.com/xTdMLsS9M0

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

San Pablo Burgos je osvajač Lige šampiona!

Izvor: RTS, 05.Okt.2020, 00:15

Košarkaši San Pablo Burgosa novi su šampioni Košarkaške Lige šampiona, pošto su u finalu savladali ekipu organizatora i domaćina finalnog turnira AEK-a rezultatom 85:74. Španci su osvojili i novčanu nagradu od milion dolara. . Tim koji je osnovan pre svega pet godina...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.