Izvor: RTS, 16.Jun.2021, 22:48

Kraj ere - Serhio Ramos napušta Real posle 16 godina

Posle 16 godina, Serhio Ramos napušta Real, potvrdio je madridski klub.
Legenda Reala i španske reprezentacije, jedan od najboljih defanzivaca u svetskom fudbalu u prethodne dve decenije, definitivno naredne sezone neće nositi dres "kraljevskog" kluba.

Ramos i Real nisu uspeli da se dogovore oko novog ugovora, pa je rastanak ostao jedina opcija.
Ramos je u Real stigao iz Sevilje. U Madridu je proveo 16 godina, osvojio je četiri puta >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Ligu šampiona, a pet puta šampionsku titulu u Španiji.
Real je potvrdio da će se u četvrtak oprostiti od kapitena, uz prisustvo predsednika Florentina Pereza, a potom će Ramos izaći pred novinare.
U prethodnom periodu Ramos je imao brojne probleme sa povredama, zbog čega i propušta Evropsko prvenstvo.
Ramos je rekorder La Lige po broju kartona - 191 karton, od čega 20 crvenih.
Odigrao je 671 meč za Real, a postigao je čak 101 gol.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Real posle više od 100 godina daje kapitensku traku strancu

Izvor: OkRadio.rs, 17.Jun.2021, 11:20

U sredu je u fudbalskoj Evropi odjeknula vest da legenda Real Madrida, Serhio Ramos, posle 16 godina odlazi iz kraljevskog kluba sa kojim je osvojio sve što se moglo osvojiti. Njegovim odlaskom ostalo je upražnjeno mesto kapitena slavnog tima.   Španska Marka prenosi da će prvi put od 1904....

Nastavak na OkRadio.rs...

Luka Jović poručio Ramosu: Nikada to neću zaboraviti FOTO

Izvor: B92, 17.Jun.2021

Nakon što je Serhio Ramos objavio da posle 16 godina napušta Real Madrid, oglasio se i srpski fudbaler iz tabora "kraljevskog kluba" Luka Jović...On je putem Instagrama poslao posebnu poruku doskorašnjem kapitenu i zahvalio mu se na svemu što je učinio za njega u Madridu...Nije Jović ostao imun...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.