Konkurencija prevelika, Zvezda šalje Jirku na novu pozajmicu

Izvor: Sportske.net, 08.Jan.2019, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurencija prevelika, Zvezda šalje Jirku na novu pozajmicu

Zvezdino pojačanje iz prethodnog prelaznog roka započeće adaptaciju u Srbiji na šestomesečnoj pozajmici.

Odmah nakon završetka kvalifikacija za Ligu šampiona na "Marakani" su obelodanili da je angažovan krilni fudbaler Spartaka iz Trnave Erik Jirka.

Slovački fudbaler dokazao se u dvomeču sa Zvezdom i privukao pažnju stručnog štaba, ali je prethodnih šest meseci ostao u Spartaku kao pozajmljen igrač šampiona Srbije.

Adaptaciju na uslove >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u srpskom fudbalu Erik Jirka bi trebalo da započne u prolećnom delu sezone, ali ne kao igrač Crvene zvezde već u superligašu iz Gornje Varoši, piše "Žurnal".

Zvezdino pojačanje iz prethodnog prelaznog roka trebalo bi da bude pozajmljeno Zemunu do kraja sezone, što znači da bi Vladan Milojević tek na leto uvrstio Jirku u konkurenciju za prvi tim.

Ove zime na "Marakanu" je stigao napadač Dejan Vidić iz Zlatibora, a očekuje se da i on bude prosleđen Zemunu na šestomesečnu pozajmicu.

Konačna odluka vezana za pozajmice dvojice pomenutih igrača trebalo bi da bude donesena nakon što Vladan Milojević izvrši prozivku pred start priprema.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.