Klop najavio pauzu u karijeri

Izvor: 011vodič.com, 26.Avg.2019, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop najavio pauzu u karijeri

Trener Liverpula Jirgen Klop rekao je da će napraviti pauzu od godinu dana pošto završi saradnju sa timom sa Enfilda.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Rozenborga protiv Dinama iz Zagreba je 2.65. Meč se igra u utorak od 21 čas.
Klop je na Enfild stigao 2015. godine i ima ugovor do 2022. Vodio je tim do trofeja u Ligi šampiona, a prošlu sezonu u Premijer ligi završio je kao drugi, iza Mančester >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << sitija.
Imam energije, ali imam jedan problem – ja ne mogu nešto malo da radim. Kod mene je ili sve ili ništa. Kad odlučim da to više ne mogu, napraviću pauzu od godinu dana. Posle te pauze velike su šanse da ću ponovo imati dovoljno energije da radim posao onako kako želim –  rekao je Klop za magazin Kiker.
Liverpul je posle tri odigrana kola prvi na tabeli Premijer lige sa maksimalnih devet bodova.

The post Klop najavio pauzu u karijeri appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Klop najavio pauzu od fudbala!

Izvor: Sportske.net, 26.Avg.2019

Imaju li navijači Liverpula razloga za brigu?..Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je danas da će napraviti pauzu od godinu dana nakon što završi saradnju sa "crvenima"...Klop je na Enfild stigao 2015. godine i ima ugovor do 2022. Vodio je tim do trofeja u Ligi šampiona, a prošlu sezonu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.