Kako bi izgledao evropski drim-tim iz Lige šampiona?

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Nov.2013, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako bi izgledao evropski drim-tim iz Lige šampiona?

Rajan Gigs, Velšanin, rođen 29. novembra 1973. godine, za Mančester junajted je u evropskim takmičenjima debitovao još kao golobradi dečak.
(FOTO: AP)
Ni manje ni više nego protiv Crvene zvezde, tadašnjeg prvaka Evrope, u meču za trofej super Kupa Evrope. Iako su crveno-beli tada dominirali, pehar su podigli Crveni đavoli.
Godina 2013. Čitave 22 godine godine kasnije. I opet Rajan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Gigs, ovoga puta veteran. Velšanin je „razbio” Bajer u Leverkuzenu, odigrao je fantastično, a njegov Junajted je slavio sa 5:0.
A kako bi izgledao drim-tim sa igračima koji imaju najviše nastupa u Ligi šampiona? Odgovor je jednostavan – bio bi to moćan sastav, teško da bi bilo ko mogao da ih savlada, bez obzira na godine.
Na golu mesto bi bilo naravno rezervisano za Ikera Kasiljasa. U odbrani levo Roberto Karlos, desno Geri Nevil, tandem štopera Karlos Pujol i Paolo Maldini.
Na sredini terena pored već pomenutog Rajana Gigsa mesta bi bilo još za Klarensa Sejdorfa, Ćavija i Pola Skolsa. A u špicu napada još dvojica velikana – Tijeri Anri i Raul Gonzales.
O jačini tog tima dovoljno govori ko bi bile zamene. Na klupi bi mesta bilo za Dejvida Bekama, Viktora Valdeza, Luisa Figa, Olivera Kana, Ešlija Kola, Zlatana Ibrahimovića i Andreja Ševčenka.

Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.