KRSTOVIĆEV PRVENAC ZA PAMĆENJE: Zaboravio kopačke u Beogradu, pa postigao gol u Borjanovim

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2020, 12:07

KRSTOVIĆEV PRVENAC ZA PAMĆENJE: Zaboravio kopačke u Beogradu, pa postigao gol u Borjanovim

Proslavio pogodak na emotivan način.

Bivši napadač Zete, talentovani Nikola Krstović (20), neće zaboraviti svoj debitantski pogodak u crveno-belom dresu.

Atalanta je ove sezone očarala Evropu, a večeras (21.00) u četvrtfinalu Lige šampiona u Lisabonu probaće da napravi još jednu senzaciju i eliminiše PSŽ. Biće to vrlo težak zadatak, pa je shodno tome kec 3,80, a dvojka 1,95. Opklada GG3+ nosi kvotu 1,67. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za Atalanta – PSŽ.

Fudbaleri Crvene zvezde trijumfovali su u Šapcu protiv Mačve sa ubedljivih 3:0 u trećem kolu Superlige Srbije. Strelac prvog gola bio je Nikola Krstović koji kopačke pozajmio od golmana.

- Moji najveći prijatelji van terena su Borjan, Gobelja, Bakula (Jovičić) i Petrović. Svakodnevno su uz mene i ne mogu da kažem ko je najbolji ili najveći. Ovog puta Borjan mi je uputio posebnu čestitku posle posle gola, jer sam igrao u njegovim kopačkama. Moje sa gvozdenim kramponima sam zaboravio na "Marakan"i, a zbog kiše su mi bile neophodne. Uskočio je golman sa svojim i rekao pred meč da ako dam gol moram da dođem kod njega u zagrljaj. Hvala mu do neba, jer mi trener Stanković nije dao da igram sa plastičnim kramponima – kazao je Nikola Krstović za "Žurnal".

Pogledajte kako izgleda srpska atletičarka Sara Vještica.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SUDAR DVAJU SVETOVA: Nejmar plaćen kao cela Atalanta

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2020

Impozantan podatak...Fudbaleri Atalante i Pari Sen Žermena sastaće se večeras od 21 sat u meču četvrtfinala Lige šampiona u Lisabonu...Atalanta je ove sezone očarala Evropu, a večeras (21.00) u četvrtfinalu Lige šampiona u Lisabonu probaće da napravi još jednu senzaciju i eliminiše PSŽ....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.