KRAJ LIGE ŠAMPIONA: Nema više fudbala kakvog znamo - Real, Barsa, Liverpul, svi su pristali na NOVO TAKMIČENJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2021, 21:42

KRAJ LIGE ŠAMPIONA: Nema više fudbala kakvog znamo - Real, Barsa, Liverpul, svi su pristali na NOVO TAKMIČENJE

Mnogo je žalbi, ali čini se da ide ka neminovnom.

Danas je možda jedan od najvažnijih dana u istoriji modernog fudbala. Vodeći klubovi iz Engleske, Španije i Italije krenuli ovog popodneva u formiranje nove Superlige Evrope, zatvorenog takmičenja koje treba da znači i gašenje Lige šampiona kakvu poznajemo.

Juventus, Milan, Inter, Mančester junajted, Mančester siti, Liverpul, Arsenal, Čelsi, Totenhem, Real Madrid, Barselona i Atletiko Madrid su prihvatili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poziv u Superligu Evrope koja bi trebalo da bude osnovana ove večeri.

Ipak, nije sve tako sjajno po novo takmičenje. Bajern Minhen, Borusija Dortmund i Pari Sen Žermen su odbili poziv. Takođe, UEFA i Fudbalski savezi Italije, Španije i Engleske su zapretili kaznama klubovima koji osnuju Superligu Evrope.

Podsetimo, svaki klub koji uđe u Superligu Evrope dobija odmah 350 miliona evra. Veoma primamljivo i još uvek se ne zna šta će se desiti, ali čini se da će 18. aprila 2021. godine fudbal biti zauvek promenjen.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Hoana Sanc, supruga Danija Alveša.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.