Izvor: RTS, 08.Avg.2020, 16:01

Juventus otpustio Sarija

Italijanski stručnjak Mauricio Sari više nije trener fudbalera Juventusa, saopštio je klub iz Torina na svom sajtu.
Torinski klub zahvalio se Sariju na svemu urađenom za klub, ističući osvajanje devete uzastopne titule šampiona Italije.

Sari je otkaz u Juventusu dobio posle jedne sezone i ispadanja "Stare dame'' iz ovogodišnje Lige šampiona od Olimpika iz Liona u osmini finala.
On je prošlog leta stigao u Torino kao zamena za Maksimilijana Alegrija.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Juventus otpustio Sarija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Avg.2020

Italijanski stručnjak Mauricio Sari više nije trener fudbalera Juventusa, saopštio je danas klub iz Torina na svom sajtu. Torinski klub zahvalio se Sariju na svemu urađenom za klub, ističući osvajanje devete uzastopne titule šampiona Italije...Sari je otkaz u Juventusu dobio posle jedne sezone...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Poketino prvi kandidat za klupu Juventusa

Izvor: RTS, 08.Avg.2020

Mediji u Italiji pišu da je argentinski stručnjak Maurisio Poketino glavni kandidat da postane novi trener Juventusa, nakon što je klub otpustio Mauricija Sarija nakon ispadanja "Stare dame" iz Lige šampiona. U opticaju su još i Inzagi, Spaleti, Gasperini i Pirlo. . ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.