Juventus na mukama, prihvatiti trampu sa Realom, ili sačuvati igrača kao kusur za Pogbu!

Izvor: Sportske.net, 01.Nov.2018, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juventus na mukama, prihvatiti trampu sa Realom, ili sačuvati igrača kao kusur za Pogbu!

Januarska razmena bi ih približila osvajanju Lige šampiona, ali im verovatno i oduzela veliki adut u želji kluba da vrati Pola Pogbu u Torino!

Real će izgleda pokušati da izvuče najviše, s obzirom da Marselo ostaje pri svome, hoće svim silama u Juventus, kako bi se pridružio Ronaldu.

Brazilac bi posle 11 godina da napusti Real, optužuju ga da više nije posvećen, navodno je nabacio i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nekoliko kilograma, nije u optimalnoj formi, mada je u brukanju Reala na "El Klasiku" bio daleko najbolji igrač Madriđana.

Sada se povredio, biće mesec dana van terena, a prema tvrdnjama italijanskih medija, Real je ponudio Juventusu trampu, Marsela za Aleksa Sandra.

To je izazvalo dilemu u Juventusu, naime, Marselo ima 30 godina, ogromnu platu, nesporno je bolji igrač i ima mnogo više iskustva od Aleksa Sandra, ali levi bek Juventusa je tri godine mlađi, plus, Junajted ga želi kao eventualni kusur u transferu Pogbe, a sa druge strane i Gvardiola je spreman da plati oko 70 miliona evra za igrača koji bi trebalo da bude konkurencija Mendiju.

Podsetimo, letos je već Marselo bio meta Juventusa, kada je izgledalo da će Sandro biti prodat, ali je Perez odbio da razgovara o transferu.

Zna se i motiv Juventusa, njihova opsesija je Liga šampiona ove sezone, ako dovedu Marsela koji ima ogromno iskustvo, kao i Ronaldo, to će biti korak bliže "klempavku". A opet, nije ni lako izdvojiti za platu koju ima Brazilac, oko 8.5 miliona evra, čime bi recimo, uz Ronalda postao najplaćeniji igrač u klubu i primao milion više od Dibale.

Sa druge strane, Aleks Sandro zarađuje svega 2.5 miliona godišnje i pregovori oko novog ugovora teku veoma sporo, već godinu dana.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ronaldo je samo početak, Juventus hoće još Realovih pelcera za Ligu šampiona

Izvor: MozzartSport.com, 01.Nov.2018

Juventus je u Kristijanu Ronaldu dobio ono što mu je falilo da bi ga shvatili kao najozbiljnijeg favorita za osvajanje toliko željene Lige šampiona. Ali, tu nije kraj mabicioznih planova Bjankonera. Žele još dvojicu igrača koji sa Ronaldom delili svlačionicu na Santjago Bernabeu. Marselo je još...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.