Jedan od ove devetorice igrača Barselone je pozitivan na Koronu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2020, 11:30

Jedan od ove devetorice igrača Barselone je pozitivan na Koronu! (foto)

Stigli rezultati.

Kako je i zvanično objavljeno na sajtu Barselone, jedan fudbaler španskog viceprvaka zaražen je koronavirusom.

Ipak, to neće uticati na učešće katalonskog sastava na završnom turniru Lige šampiona u Lisabonu, kako je na koronavirus pozitivan jedan od devet igrača koji su počeli pripreme za narednu sezonu, odvojeno od ekipe koja sutra putuje u Portugaliju.

Devet fudbalera među kojima su Pedri, Trinkao, Mateus Fernandeš, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Todibo, Vage, Alenja, Rafinja, Miranda i Oriol Buskets, su počeli pripreme za narednu takmičarsku godinu, a danas su stigli njihovi rezultati PCR testova, od kojih je jedan pozitivan.

Nije otkriveno o kojem je igraču reč, ali je istaknuto da igrač nema nikakve simptome bolesti, da je u potpuno zdrav, ali i da je u izolaciji kod kuće.

Iz kluba su istakli i da će svi ljudi koji su bili u kontaktu sa zaraženim igračem Barselone biti testirani.

Un positivo por Covid-19 entre los nueve jugadores que inician la pretemporada

— FC Barcelona (@FCBarcelona_es) August 12, 2020
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Fudbaler Barselone pozitivan na koronavirus

Izvor: RTS, 12.Avg.2020

Fudbaler Barselone, čiji identitet nije objavljen, pozitivan je na koronavirus, saopštio je katalonski klub. . Kako se navodi, u pitanju je jedan od devetorice fudbalera koji su ranije počeli pripreme za sledeću sezone i nije bio u kontaktu sa prvim timom, koji u četvrtak...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.