Jang Bojsi jači u Beogradu: Poleteo i Sulejmani!

Izvor: Mondo, 26.Avg.2019, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jang Bojsi jači u Beogradu: Poleteo i Sulejmani!

Trener švajcarskog prvaka dobio veliko pojačanje pred revanš plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Crvene zvezde. Videćemo još da li će ga koristiti i koliko u Beogradu...

Fudbaleri švajcarskog prvaka Jang Bojsa poleteli su jutros iz Berna ka Beogradu, a u avionu je bilo mesta i za srpskog fudbalera Miralem Sulejmani (30).

Na fotografijama koje su Jang Bojsi podelili na >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << društvenim mrežama može da se primeti i Sulejmani, koji zbog povrede nije igrao za svoju ekipu još od 1. kola domaćeg šampionata, kada je morao da izađe iz igre na meču protiv Serveta.

Sulejmani nije bio spreman za prvi meč plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Crvene zvezde (2:2), nije igrao ni za vikend protiv Ciriha (4:0), ali je u kombinaciji za tim za utorak.

Videćemo još da li će ga, i koliko, trener Herardo Seone koristiti u Beogradu.

U jedinoj utakmici ove sezone Sulejmani je upisao jednu asistenciju, dok je prošle godine, uprkos povredi koja ga je dugo držala van terena, odigrao 27 mečeva za Jang Bojse i zabeležio devet golova i 12 asistencija.

Sulejmaniju je ovo drugo gostovanje sa Švajcarcima u Srbiji u poslednje dve godine pošto je već u jesen 2017. godine igrao protiv Partizana, svog bivšeg kluba, ali bez učinka.

Jang Bojsima se oporavio i najbolji napadač Giljem Oro, koji je dobio priliku na 15 minuta u prvoj utakmici u Bernu, i upisao se u strelce iz jedanaesterca, dok će u revanšu biti spreman za veću minutažu...

Belpmoos-Impressionen vor dem Abflug nach Belgrad #BSCYBpic.twitter.com/4K6RuAH6g2

— (@BSC_YB) August 26, 2019
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.