Istorija - Njemu jedino ne treba Ronaldo da bi pobedio Simeonea i Atletiko!

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2020, 23:56

Istorija - Njemu jedino ne treba Ronaldo da bi pobedio Simeonea i Atletiko!

Verovali ili ne, i zbog ovog večeras je ispisana istorija.

Pazite sada - Dijego Simeone nikada nije ispao iz Lige šampiona od timova koji u ekipi nisu imali Kristijana Ronalda... do večeras!

Kako?

Pa, na klupi Atletika, Dijego Simeone je igrao dva finala u kojima je gubio od Ronalda i Real Madrida - 2014. godine u Lisabonu i 2016. u Milanu. Između, u sezoni 2014/15, ispao je od Reala >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u četvrtfinalu, kada je jedini gol u dvomeču postigao Ćićarito.

U sezoni 2016/17, Atletika je razbio Ronaldo u polufinalu, postigao je het-trik u prvom meču za 3:0, pa je Jorgandžijama bila nedovoljna pobeda od 2:1 u revanšu.

Ronaldo je izbacio Atletiko iz Lige šampiona i prošle sezone u dresu Juventusa, u osmini finala, iako su Madriđani u prvom meču slavili 2:0. Portugalac je u revanšu spakovao tri gola za 3:0.

U dve sezone je Atletiko sa Ćolom igrao i Ligu Evrope, koje je usput i osvojio 2012. i 2018. godine.

Dakle, Lajpcig je jedini tim ikada, od 2012. do danas, koji je Atletika pobedio u eliminacionoj fazi, a da u timu nije imao Kristijana Ronalda.

Kakav divan podatak!
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

ATLETIKO ZAUSTAVLJEN U ČETVRTFINALU Simeone: Dali smo sve što smo imali, ali to nije bilo dovoljno (FOTO)

Izvor: Kurir, 14.Avg.2020, 10:21

Trener fudbalera Atletiko Madrida Dijego Simeone rekao je da je Lajpcig zasluženo pobedio njegovu ekipu i plasirao se u polufinale Lige šampiona.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.