Iskustvo govori u Zvezdino ime, mi se uzdamo u mladost

Izvor: B92, 21.Avg.2019, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Iskustvo govori u Zvezdino ime, mi se uzdamo u mladost"

Žeri Seon, trener Jang Bojsa, kaže da njegova ekipa ima legitimne šanse da se nađe u Ligi šampiona ove sezone.

Švajcarska i srpski šampion od 21 čas igraju u Bernu prvi meč plej-ofa kvalifikacija za elitno fudbalsko takmičenje.

Povodom ovog susreta medijima se obratio Seon, koji kaže da je na strani njegove ekipe mladost.

"Zvezda je ekipa puna iskustva. Sa druge strane, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mladost i dinamika idu nama u prilog. Siguran sam da imamo dobre šanse da prođemo dalje", rekao je Seon.

Trener Jang Bojsa otkrio je da su se iskusni Oro i Sulejmani vratili treninzima i da postoji šansa da budu na klupi protiv crveno-belih.

Postoji i druga utakmica. Videćemo kako će fudbaleri reagovati i posle toga ćemo odlučiti da li će se naći u timu ili ne. Moguće je da i obojica budu u sastavu”, rekao je Žeri Seon, koji je dodao da najnovije pojačanje Frederik Sorensen neće biti u startnoj postavi.

Sorensen je nekadašnje dete Juventusa, međutim nije se mnogo naigrao u Staroj dami, a od 2015. nastupa za Keln. Prethodnog vikenda došao je na pozajmicu u Jang Bojs, ali će štoperi protiv Zvezde biti Sedrik Zesiže i Fabijen Lustenberger.

Utakmica se igra u pomenutom terminu, a revanš je šest dana kasnije u Beogradu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.