Igraće Ligu šampiona, sada žele Marka Grujića!

Izvor: Sportske.net, 24.Jun.2019, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igraće Ligu šampiona, sada žele Marka Grujića!

Nisu samo Ajntraht, Herta i Verder u redu za Marka Grujića.

Srpski vezista Marko Grujić je veoma tražena roba.

Fudbaler koji se vratio u Liverpul nakon pozajmice u Herti ima nekoliko ponuda, a jedna od njih je upravo od Herte koja ga želi i u novoj sezoni.

Pored Herte, na pozajmicu ga žele i Ajntraht iz Frankfurta, kao i Verder iz Bremena, a Liverpul ne želi da ga proda jer ima plan za njega u budućnosti.

Nije to sve, pored tri pomenuta nemačka >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kluba, u igri je sada i Atalanta, kako prenose italijanski mediji.

Atalanta će igrati Ligu šampiona sledeće sezone, a za sada se samo radi o spekulacijama italijanskih medija, videćemo da li će se izroditi nešto ozbiljnije.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.