Idemo dalje, ovo su šeširi za Ligu šampiona, imamo i najverovatniji par!

Izvor: Sportske.net, 12.Dec.2019, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Idemo dalje, ovo su šeširi za Ligu šampiona, imamo i najverovatniji par!

Imamo i najverovatniji par u osmini finala.

Dobili smo sve učesnike osmine finala Lige šampiona.

To su Barselona, Bajern, Juventus, PSŽ, Liverpul, Valensija, Siti i Lajpcig kao prvoplasirani, odnosno Real, Atletiko, Čelsi, Dortmund, Napoli, Totenhem, Lion i Atalanta kao drugoplasirani.

Prvoplasirani su u prvom, drugoplasirani u drugom šeširu i tu je sve jasno. Ipak, postoje ograničenja, ne mogu se sastati timovi iz istih grupa, kao i timovi iz iste zemlje.

Tako smo dobili i najverovatnije parove osmine finala, a to je Barselona-Čelsi sa verovatnoćom od 23,377%.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Šeširi za žreb: Madriđani su nagazne mine, neće biti prijatan ni put u London

Izvor: MozzartSport.com, 12.Dec.2019

Završena je grupna faza Lige šampiona, poznati su svi šeširi za reb osmine finala koji će se održati u ponedeljak u podne u sedištu UEFA. Poznato je da pobednici grupa idu u prvi šešir, a drugoplasirani u drugi. Nemoguće je da se susretnu timovi iz istih zemalja i timovi koji su već bili rivali...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.