I mi posle kukamo na UEFA i nazivamo ih mafijom! Ovako to izgleda u Aziji!

Izvor: Sportske.net, 13.Sep.2017, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I mi posle kukamo na UEFA i nazivamo ih "mafijom"! Ovako to izgleda u Aziji!

Cirkus u četvrtfinalu tamošnje Lige šampiona. Andre Viljaš Boaš poludeo, iako je uspeo da izbaci dvostrukog šampiona!

U Evropi su česte optužbe da UEFA ne samo da favorizuje pojedine klubove, već namešta žreb, a nisu ni neretke situacije u kojima se španski klubovi, pre svih Real i Barselona optužuju da uvek imaju pomoć sudija.

Ali, hajde da vidimo šta se dešava u Aziji.

Naime, Andre Viljaš Boaš je posle neverovatnog susreta protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Gvanžua Evergrandea optužio ovaj klub da teroriše ostale i da radi šta hoće.

Njegov Šangaj je doneo 4:0 prednost na revanš četvrtfinala Lige šampiona.

Pošto su im iskljućena dva igrača, na kraju je domaćin izbrisao prednost, dobio takođe 4:0, posle produžetaka, bilo je 5:1.

Ne važi gol u gostima, odlučili su penali, Šangaj je prošao i eliminisao dvostrukog šampiona.

Ali Viljaš Boaš nije želeo da ćuti.



"Rade šta hoće. Blokirali su izlaz iz hotela, dva ista automobila su se sudarila u dva različita incidenta na putu ka stadionu. Nismo prvi koji se žale, ovo stalno rade. Uz to, svi ste videli šta je radio iranski sudija, sada, osim suspendovanih igrača nećemo imati ni golmana za polufinale", grmeo je Portugalac.

Šangaj igra protiv Urave u jednom polufinalu, u drugom će Al Hilal koji čeka dolazak Dijega Košte odmeriti snage sa iranskim Persepolisom. Sada se već stvaraju teorije zavere da je iranski sudija, želeo da što više oslabi Kineze, jer Iranci računaju da protiv japanskog kluba, ako eliminiše saudijce Al Hilal imaju veće šanse.


Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Šta se radi po Kini... Vilas Boas optužuje - namestili su nam saobraćajke!

Izvor: MozzartSport.com, 14.Sep.2017, 11:13

Nesvakidašnja dešavanja na Istoku..Trener Šangaja SIPG Andre Vilas Boas optužio je protivnički klub Guandžou Evergrande kako je namestio sabraćajne nezgode na putu dok je njegov tim putovao na revanš četvrtfinala Lige šampiona Azije...Šangaj je dobio 5:4 na penale i prošao dalje, iako je...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.