I kandidat za trenera se složio, velike promene u Interu, stiže poker asova!

Izvor: Sportske.net, 05.Apr.2019, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I kandidat za trenera se složio, velike promene u Interu, stiže poker asova!

Izgleda da su neke stvari jasnije, a zna se i spisak pojačanja. Ekipa bi trebalo da bude jača nego ove sezone...

Inter sprema revoluciju na leto, bez obzira što će se najverovatnije, kako stoje stvari na tabeli, plasirati u Ligu šampiona.

Naime, već se priča da je Konte blizu, da je u prednosti nad Murinjom, i da je to ideja Marote. On je navodno već razgovarao sa bivšim trenerom Čelsija i Juventusa koji je dao "zeleno svetlo" za prodaju Ikardija, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i Perišića, jer ne želi nikakve klanove u timu.

Inter će napustiti još Borha Valero, Miranda, Žoao Mario, veteran Kandreva.

Stigao je već Godin, Škrinjar i De Fraj ostaju, kao i Asamoa i D'Ambrosio.

Priča se da će Konte tražiti Lukakua kao prvo rešenje za napad, kao i Ivana Rakitića, dok su alternative, Pelegrini i Džeko iz Rome.

Trebalo bi da stigne Darmijan iz Junajteda kao slobodan igrač, a Inter će otkupiti Politana od Sasuola.

Ostaje i Naingolan, kao i Brozović i Galjardini, neće biti velikih promena, naime, Konte želi da se dovedu tri ili četiri igrača, ali svetske klase. Uz dodatnu selekciju, tim će biti više nego kompetitivan, u Interu sanjaju Kjezu, ali je Juventus u prednosti, dok Kaljari traži baš veliki novac za Nikola Barelu.

Ali, sa Godinom, Lukakuom, Rakitićem, Darmijanom i verovatno još nekim pojačanjem, svakako da bi ekipa bila jača u odnosu na sadašnju...
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.