Izvor: MozzartSport.com, 01.Dec.2020, 13:14

Humanitarni tiket u podne: Decembar - mesec zagarantovanih pobeda pokreće Stefan Todorovski tipovanjem za lečenje Minje Matić

Uz obavezan dobitak u iznosu od 10.000 dinara, golmanu VK Radnički iz Kragujevca leži i šest sigurica iz špila Lige šampiona

Kompanija MOZZART učesnicima dobrotvornog karavana „Humanitarnog tiketa u podne“ pripremila je veliko iznenađenje! Zato pre nego što kormilo današnjeg listića poverimo vaterpolo golmanu kragujevačkog Radničkog, Stefanu Todorovskom, recimo da je decembar proglašen >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << za mesec humanosti. To znači da svaka kompanijska uplata u iznosu od 10.000 dinara zaključno sa 31. decembrom ujedno nosi i zagarantovan dobitak u istom iznosu. Potencijalno smo uvereni da će to biti znatno više od obaveznih 310.000 dinara, odnosno da ćemo što češće slaviti prolazna tipovanja umesto zagarantovanih dobitaka.

Sve počinjemo u ekstremno dobrom raspoloženju, budući da smo jutros ozvaničili prolazak tiketa poslednjeg novembarca, glumca Borisa Milivojevića koji je Aniki Manić i Minji Matić, na ravne časti, dakle po pola prosledio dobitni iznos od 87.300 dinara. Boris je bio uspešan, pa konstatujemo da je naša glumačka elita u poslednjem periodu bila najubojitija u strasnom tipovanju na plemenitost.

Olje Lević, je došla do dobitka od 106.000 dinara, ali i Marta Bjelica čiji prolazak listića nam je doneo donaciju u iznosu od 97.800 dinara. Zbog njih, ali i svih ostalih s ponosm kažemo da brojimo četiri i po godine od kako nije prošao dan, a da neka poznata ličnost nije na portalu www.mozzartsport.com nije sastavljala tiket u humanitarne svrhe! Imali smo mnogo dobitaka, a ukupna donirana suma iznosi 17.288.794 dinara, odnosno skoro 150.000 evra.

223. Boris Milivojević 87.300 (17.288.794)

222. Marta Bjelica 97.800 (17.201.494)

221. Milovan Ćirković 144.000 (17.103.694)

220.Olja Lević 106.000 (16.959.694)

No, nećemo kružiti kao kiša oko Kragujevca, već ćemo smesta iz prestonice Šumadije na liniju opklade u plemenite svrhe pozvati Stefana Todorovskog. On neće tipovati na svoj sport, ali će nam uz Ligu šampiona pomoći u združenom pokušaju dolaska do dobitka koji potencijalno nosi 128.900 MOZZART dinara na adresu male Minje Matić.

Krećemo s meča LOK. MOSKVA – SALCBURG. Lokosi imaju tri boda iz tri remija, a Salcburg samo jedan. Upravo taj poen zarađen je u meču sa Moskovljanima, na utakmici koja je donela overu GG4+ tipa. Neugodno će ovo biti gostovanje za Austrijance, naročito nakon sećanja na dve utakmice s Bajernom koje su ih koštale ukupno devet primljenih golova. Uz to, valja znati i da su Rusi dva puta uzastopno remizirali sa Atletiko Madridom, što znači da Salcburg ima posla sa ekipom koja potencijalno neugodna.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

„Igram GG“, rekao nam vaterpolo golman koji se Radničkom pridružio 2019. godine.

Sledi utakmica ŠAHTJOR – REAL MADRID. Eden Azar morao je ranije da napusti igru na utakmici s Alavesom. Videće se da li će ga Zidan ubaciti u pogon protiv Šahtjora koji je već uspeo spektakularno da donese unosnu kvotu onima koji su verovali da u prvom kolu mogu do njihove dvojke u Madridu. Osim toga, Šahtjor je zatim Inter naterao na X, a nakon toga ih je Menhengladbah tukao prvo sa 0:6, a zatim sa 4:0. Real bi na tom talasu da se sveti bez razmišljanja.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

„Kombinujem 2&2+“...

Pređimo na meč ATALANTA – MIDTJILAND. Bez preterivanja, Midtijand nije pokazao ništa u grupnoj fazi takmičenja. Atalanta ih je u prvom kolu tukla s 4:0, а zatim i svi ostali. Poslednji im je bodove odneo Ajaks, kada su ruke trljali svi oni koji su na tikete stavlili GG4+. Zbog toga Italijani, uprkos činjenici da su daleko od savršenstva imaju ponovo šansu da uzmu tri boda, vrlo bitna, pošto su izjednačeni s Ajaksom, a dva ih dele od prvoplasiranog Liverpula.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

„Ponavljam 1&2+“, reče naš današnji gost odvajajući na stranu kvotu 1,28.

Sledi meč LIVERPUL – AJAKS. Šestorica su izbačena iz Liverpulovog stroja, dok Kopljanici baš ne brinu slične brige. Holanđanima to ide u prilog, a Liverpul ima razloga za brigu budući da ih je Atalanta savladala u prošlom kolu, a da su zatim remizirali u Premijer ligi igrajući za konačnih 1:1 sa Brajtonom. Klopu bi dakle moglo da bude potencijalno naprijatno, uprkos činjenici koja nedvosmisleno kaže da je Liverpul zaista dobar kao domaćin. Ako izabranici Jirgena Klopa pobede Ajaks, četvrtu godinu zaredom plasiraće se u osminu finala Lige šampiona, a rezultat dvoboja u gradu Bitlsa mogao bi da se ispostavi vitalnim i po ambicije velikana iz Amsterdama, koje u finalnoj rundi očekuje meč sa Atalantom.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

„Ovoga puta samo GG“, još jedna je u nizu sigurica vaterpolo golmana koji je s Radničkim ove godine osvojio Kup Srbije i regionalnu A2 ligu.

Već smo na utakmici M`GLADBAH – INTER. Inter je na dnu, a teško će mu biti da stigne Šahtjor, budući da pred sobom ima jedan stameni Menhengladbah. Nemački tim bi da pokuša osvetu X ishoda iz utakmice prvog kola sa Đuzepe Meace. Kako bilo, Marko Roze će pokušati da zaigra nadmeno, odnosno da iskoristi domaći teren, kako bi tim održao bod prednosti u odnosu na Real Madrid i ostao na čelu Grupe B.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

„Ovde ide GG 3+“, bez puno razmišljanja tipovao je naš današnji gost.

Tiket zatvaramo utakmicom PORTO – MAN. SITI. Građani su smestili pet golova Barnliju pred odlazak na noge Portu koji ih nije mučio u prvom kolu, budući da je njihovo slavlje krunisano sa 3:1. Međutim, Portugalci su nakon toga tri puta slavili, a pošto ih poznajemo kao žilave domaćine, velika borba neće izostati. Međutim, ne verujemo da će se Gvardiola povući, već napasti budući da Građani kroz istoriju koja broji ukupno tri susreta nisu gubili od Porta.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

„Tipujem uz igru X2&0-3”, rekao je na kraju golman koji može da bude ponaosan uspesima Radničkog.

Naime, vaterpolisti iz Kragujevca su na dve uzastopne utakmice u novembru savladali prvo Zvezdu sa 16:5, a zatim i Partizan sa 22:5. Rezultat je uzoran, pa Stefan Todorovski može da bude ponosan na svoje uspehe. Mi dodajemo i na prošlost, jer upravo je on nosio kapice oba večita rivala, što znači da je ostvario svoje mladalačke vaterpolo snove. To potvrđuje i zlato sa EP za juniore 2015, kao u titula najboljeg golmana pomenutog takmičenja.

Stefanu Todorovskom svaka čast, a mi mu dodelismo i titulu prvog vojnika “Humanitarnog tiketa u podne” iz decembarske klase! Dobitak i čast su mu zagarantovani.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Stefan Todorovski će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu organizacije MDD Merhamet, Banja Luka. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 12,89, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.