Hoćemo li videti istoriju? Otac i sin preuzimaju klupu Rimljana?

Izvor: Sportske.net, 06.Jul.2020, 10:40

Hoćemo li videti istoriju? Otac i sin preuzimaju klupu Rimljana?

Katastrofalni rezultati, očajna situacija u klubu, da li je ovo očajnički potez ako "Zoro" Fonseka dobije otkaz.

Amerikancima nikako ne ide sa trenerima u Rimu. Zeman, Garsija, Di Frančesko su bili prethodnici Fonseke, bilo je i dobrih rezultata, ali su svi na kraju dobili otkaz, a tim je ostajao bez ikakvih trofeja.

Sada drhti Paulo Fonseka, za razliku od prvog dela šampionata u drugom je nanizao devet poraza, utakmice protiv Parme i Breše bi mogle da budu odluka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Naime, Roma neće igrati u Ligi šampiona, a sada bi mogli da izgube i LE, Milan je na samo dva boda, u tom slučaju "Vučica" bi mogla da startuje od prvog kola kvalifikacija za Evropu, što u klubu ne žele.

Ko bi mogao da zameni "Zoroa".

Ređaju se opcije, jedna je Unai Emeri, druga Blan koji je bez posla od 2016. i prima "masnu platu" od PSŽ, ali čitav klub je u problemima, pre svega organizacionim, nemaju ni novca da plate neko zvučno ime.

Šta će učiniti Palota?

Pojavila se informacija da bi Danijele De Rosi, zajedno sa ocem Albertom mogao na klupu, ali ni njemu se ne sviđa situacija u klubu, kažu da se premišlja, ne želi da izgori na početku trenersku karijere. Ipak, ako bi tata Alberto i sam nekad igrač i trener Romine Primavere bio uz njega na klupi to bi moglo da ga natera da prihvati ponudu.

Pominje se i Spaleti koji bi tako treći put seo na klupu Rimljana. Nema više najvećeg protivnika Totija u klubu, ali Spaleti je skup, takođe ima dosta protivnika u javnosti ove ideje.

Videćemo tek Roma je definitivno na lošem putu, a navijači su razočarani jer Palota nije prodao klub teksaškom magnatu Danu Fridkinu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.