Hetafeu Liga šampiona sada predaleko, Viljareal slavio protiv Majorke (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Jun.2020, 21:34

Hetafeu Liga šampiona sada predaleko, Viljareal slavio protiv Majorke (video)

Odigrana dva meča Primere.

Viljarealu je baš prijao ovaj odmor.

Nakon povratka na teren vezali su drugu pobedu, ponovo je bilo 1:0 i to ovoga puta protiv Majorke koja se žestoko bori za opstanak.

Čukvuedze je prošao kao šilo po desnoj strani, uputio udarac i na njegovu sreću, Karlos Baka je uspeo da se nađe na pravom mestu i da postigne gol, ispostaviće se, jedini na ovom meču.

Nekadašnji igrač Metalca Aleksandar Sedlar je odigrao svih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 90 minuta za Majorku.

U drugom meču današnjeg dana sastali su se Hetafe i Espanjol, a domaći nisu uspeli da iskoriste 75 minuta igrača više.

Gosti su se povukli na svoju polovinu, iako je štoper Bernardo dobio crveni u 16. minutu, trener Abelardo ništa nije menjao do sredine drugog poluvremena, što se ispostavilo kao odlično rešenje.

Čak je Espanjol imao par šansi da iznenadi, ali se to nije desilo, ostalo je 0:0.

Nemanja Maksimović standardan u dresu Hetafea.

    Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Espanjol junački preživeo Hetafe, Viljarealu dovoljan jedan gol protiv Majorke

Izvor: RTS, 16.Jun.2020

Fudbaleri Hetafea i Espanjola odigrali su nerešeno bez golova 0:0, dok je Viljareal sa 1:0 savladao Majorku u okviru 29. kola španske La Lige. . Espanjol, koji se grčevito bori za opstanak, gostovao je Hetafeu koji kuca...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.