Hakim Zijeh odjavio Špance, nema tih para...

Izvor: Sportske.net, 28.Jul.2019, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hakim Zijeh ''odjavio'' Špance, nema tih para...

Zašto bi odlazio?

Holandski Ajaks ima iza sebe sezonu iz snova, koja je mogla da bude još impresivnija, da su ''Kopljanici'' izdržali još samo minut-dva u revanšu polufinala Lige šampiona protiv Totenhema.

Ovog leta ostali su bez talentovanog štopera Matisa De Lihta koji je realizovao transfer u Juventus, a naš Dušan Tadić je odlučio da produži saradnju sa klubom iz Amsterdama i juče je sa kapitenskom trakom predvodio ekipu u meču holandskog Superkupa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << protiv PSV-a (2:0).

Naravno, ima interesovanja i za druge igrače holandskog šampiona, a jedan od njih je i Hakij Zijeh, koga ovog leta u svojim redovima želi Sevilja.

Međutim, on je odbacio mogućnost prelaska u ovaj španski klub, jer ne vidi da bi mu to donelo napredak u karijeri.

''Ovde se osećam kao kod kuće. Mislim da je Sevilja na istom nivou kao Ajaks i ne bih nizašta napustio Ajaks. Pravi klub još nije poslao ponudu, dotle razmišljam samo o Ajaksu'', istakao je Zijeh.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.